Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 27-28 mai 2014

Prognoza meteo 27-28 mai 2014

Vremea marti in tara
In cursul zilei de marti instabilitatea atmosferica va fi accentuata in cele mai multe regiuni ale tarii, in special in cursul dupa-amiezii si in prima parte a noptii. Se vor semnala innorari temporare, iar pe arii relativ extinse, averse insotite de frecvente descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Cu totul izolat, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metru patrat si vor cadea grindina. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta in regiunile vestice, se vor incadra intre 21 de grade in Dealurile de Vest si 31 de grade in Baragan, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade.

Vremea marti in Capitala
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si in prima parte a noptii când se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vântului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Vremea miercuri in tara si in Capitala
Vremea va fi in general instabila si se va mentine mai calda decât in mod obisnuit la aceasta data in regiunile extracarpatice, in timp ce in restul tarii valorile diurne se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. In nord, centru si est, precum si in zona montana, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Izolat vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 19 grade.
27 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.