Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 23-25 mai 2014

Prognoza meteo 23-25 mai 2014

Vineri vremea va fi calda, iar in vestul si nord-vestul tarii aceasta va fi deosebit de calda. Se vor semnala si unele innorari, in special in jumatatea de est a tarii, dar si in zonele de deal si de munte in special dupa-amiaza si seara. Local se vor semnala averse, descarcari electrice dar si intensificari de scurta durata ale vantului. Maximele zilei se vor situa intre 21 si 30 de grade Celsius. 

Vremea vineri in tara
Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si nord-vestul tarii. Vor fi innorari, temporar accentuate, in jumatatea de est a tarii, precum si in zonele de deal si de munte, unde, cu precadere dupa-amiaza si seara, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade pe litoral si 30 de grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 18 grade.

Vremea in Capitala 
Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros si, trecator, vor fi conditii de ploaie slaba si descarcari  electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 14 grade.

Vremea la munte 
Vor fi innorari temporar accentuate si cu precadere dupa-amiaza si seara, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate. Valorile termice se vor mentine ridicate, comparabile cu cele din intervalul anterior.

Vremea la mare 
Vremea va fi in general instabila dar calda. Cerul va fi temporar noros ziua se va degaja in timpul noptii.Ziua, trecator vor cadea averse in general slabe, insotite si de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade.  Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.

Vremea sambata in tara 
Valorile termice se vor mentine mai ridicate decât cele obisnuite ale perioadei. Cerul va avea innorari, mai accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului in zona de munte, local in sud-estul si sud-vestul tarii si pe arii restrânse in rest. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade pe litoral si 29 de grade in vest si nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade.

Vremea sambata la munte
Cerul va avea innorari, mai accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Vremea sambata la mare
Vremea va fi usor instabila  si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, când trecator vor mai cadea averse slabe insotite de descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.

Vremea duminica in tara
Duminica, vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii mai, dar in jumatatea de sud-vest si la munte va fi in general instabila. Vor fi innorari temporare, mai accentuate dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, la munte, in Banat, Crisana si Oltenia, in special in zona de deal a acestor regiuni. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si va cadea grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in sudul litoralului si 30 de grade, izolat, in Moldova, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 10 si 18 grade.

Vremea dumica la munte 
Cerul va avea innorari temporare, mai accentuate dupa-amiaza si seara si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vântului. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Valorile termice vor fi comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

Vremea duminica la mare 
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil temporar mai noros ziua. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 20 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.
23 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.