Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza 22 - 24 mai 2014

Prognoza 22 - 24 mai 2014

In cursul zilei de miercuri vremea se va mentine calda, cu temperaturile maxime cuprinse intre 21 si 30 de grade Celsius. In cursul dupa-amiezii si seara, in sudul si estul teritoriului, dar si in zonele de deal si de munte se vor semnala averse insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina. Cu totul izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice, avem vreme calda si in general frumoasa astazi. Maximele zilei, de vara, trec de 25 de grade, cu exceptia depresiunilor transilvane, iar in Cimpia de Vest ajung la 30 de grade (Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare). In partea a doua a zilei, in zonele de deal si de munte, local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurtã durata ale vantului. Izolat vor fi cantitati de apa peste 15...20 l/mp si conditii de grindina.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, ziua incepe cu soare, dar dupa orele amieziei nu numai la munte dar si la ses, local se vor semnala fenomene de instabilitate. Izolat vor fi cantitati de apa peste 15...20 l/mp. Maximele, in general intre 27 si 29 de garde, sunt si aici mai mari decit mediile climatologice.

Vremea in Dobrogea
Zi calda si in Dobrogea: 27 de garde la amiaza la Tulcea, 28 la Medgidia si 25 la Constanta. Dupa amiaza si aici sunt posibile ploi scurte de vara.descarcari electrice si vant intens in timpul ploilor.

Vremea in Moldova
Si in Moldova, local, in special la munte si in subcarpati, sunt asteptate in partea a doua a zilei averse insotite de descarcari electrice, vant si izolat grindina. Temperaturile sint si aici mari pentru data din calendar: 25 de grade la Suceava, 28 in Bacau si Focsani si 30 la Iasi.

Vremea in Bucuresti
In Bucuresti, o zi calda, cu 14-15 grade dimineata si o maxima in jur de 27 de grade. Catre seara se innoreaza temporar sisunt posibile averse, descarcari electrice si intensificari de vant.

Vremea la munte
La munte vremea va fi in continuare calda. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, in special dupã-amiaza si seara, local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor cadea cantitati de apa peste 15...20 l/mp si conditii de grindina. Maximele: 21 de grade la Stina de Vale, 19 la Predeal, 18 la Paltinis, 16-17 grade la Semenic si Sinaia cota 1500 si 12 la Vf. Toaca pe masivul Cealau.
 
Vremea la mare
La mare, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, se va innora treptat incepand din cursul dupa-amiezei si in timpul noptii vor fi averse slabe, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade. Temperatura apei marii: intre 17 si 19 grade.
  
Vremea vineri in tara
Vineri, vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si nord-vestul tarii unde maximele ating din nou 30 de grade (Timisoara si Oradea). În sud si sud-est, dar si in zonele de deal si munte, cu precadere dupa-amiaza si seara, cerul va avea innorari temporar accentuate si local vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina. În restul tarii cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe suprafete restranse. Cantitatile de apa mai pot fi izolat insemnate.

Vremea vineri in Bucuresti
Vineri, in Bucuresti, vremea se mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperatura maximã va fi de 26...27 de grade.

Vremea sambata in tara
Sambata temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele obisnuite ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zona montana, pe arii restranse in sud si est si cu totul izolat in rest. Maximele trec de 25 de grade in cea mai mare parte a tarii si ajung la 30 de grade la Timisoara, Oradea, Iasi, Galati si Calarasi.

Vremea sambata in Bucuresti
In Bucuresti sambata, tot o zi calda, cu o maxima de 27...28 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza cand vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab panã la moderat.
22 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.