Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 16-18 mai 2014

Prognoza meteo 16-18 mai 2014

Vremea vineri in tara
Vineri vremea va continua sa fie in general instabila, cerul fiind temporar noros. De asemenea, se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse din Transilvania, Maramures, Muntenia, Moldova, dar si in zona montana. In restul tarii, aversele si descarcarile electrice se vor semnala pe arii mai restranse. Cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp izolat si se vor semnala conditii de grindina. 

Vremea vineri in Bucuresti
In Capitala vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari si mai ales dupa-amiaza si seara vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat.  Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 9...10 grade.

Vremea vineri la munte
Vremea va fi instabila. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp indeosebi in estul Carpatilor Meridionali precum si in zona Subcarpatilor de Curbura. Vor fi conditii de grindina, iar la altitudini de peste 2000 m, trecator precipitatiile, slabe cantitativ vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari ziua, apoi treptat va diminua in intensitate. Temperatura aerului va marca o usoara crestere fata de ziua anterioara.

Vremea vineri la Mare
Vremea va fi in general frumoasa si relativ normala termic. Cerul va fi variabil. Pe alocuri vor fi conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 21 de grade, iar cele minime intre 12 si 14 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 14 si 17 grade.

Vremea sambata in tara
Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade. Cerul va avea unele innorari temporare in jumatatea de vest a tarii si la munte unde, local, vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse. Vantul va sufla slab si moderat. Minimele termice se vor incadra in general intre 3 si 13 grade.

Vremea sambata in Bucuresti
Vremea se va incalzi si in Bucuresti, astfel ca temperatura maxima va fi de 21...22 de grade. Soarele se arata mai generos, dar mai ales in timpul dupa-amiezii sunt conditii pentru ploi de scurta durata. 

Vremea duminica in tara
Duminica vremea va fi usor instabila. Cerului va fi variabil, cu innorari, ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza, local in regiunile vestice, centrale, la deal si munte, pe arii restranse in cele sudice si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade, iar cele minimele intre 4 si 14 grade.
16 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.