Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13-14 mai 2014

Prognoza meteo 13-14 mai 2014

Marti vremea ramane in general instabila, cerul fiind variabil si existand o posibilitate relativ mare de precipitatii sub forma de averse insotite de descarcari electrice. Maximele zilei vor atinge 23 de grade Celsius. 

Vremea marti in tara
Astazi vremea se va mentine in general instabila pe teritoriul Romaniei. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, pe arii relativ extinse, vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta intensificari in cea mai mare parte a tarii, indeosebi in timpul ploilor.

Temperaturile maxime, in scadere si in regiunile extracarpatice, se vor incadra intre 17 si 23 de grade, iar cele minime intre 7 si 14.

Vremea marti in Bucuresti
In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari, mai accentuate seara si noaptea. Vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 12…13 grade.

Vremea miercuri in tara
Miercuri - Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata, iar vremea va deveni rece in vestul, sud-vestul, nordul si centrul teritoriului. Vor fi innorari si pe arii extinse se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, iar local cantitatile de apa vor fi mai insemnate, cu precadere in zonele deluroase si montane. Vor fi conditii de grindina, iar vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-estul teritoriului, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 15 grade.
13 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.