Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza 12 - 14 mai 2014

Prognoza 12 - 14 mai 2014

Vremea luni in tara
In cadrul zilei de luni vremea se va prezenta in general instabila. Se vor semnala innorari accentuate insotite de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Aceste fenomene meteorologice se vor semnala pe timpul zilei in regiunile de vest, nord, centru si la munte, iar pe timpul serii si noaptea local in restul teritoriului. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 litri pe metru patrat, in special in zona de munte iar in regiunile estice se va semnala si grindina. Temperaturile maxime ale zilei vor fi in scadere fata de ziua de ieri in regiunile de nord, centru si vest. Valorile termice se vor situa intre 16 grade in vestul si nord-vestul tarii si 27 de grade in Lunca Dunarii si in Baragan, in timp ce minimele se vor incadra intre 6 si 14 grade.  De asemenea, presiunea atmosferica va fi intr-o usoara crestere in cea de-a doua parte a intervalului. 

Vremea marti in tara
Marti - Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin innorari si pe spatii relativ extinse averse, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Astfel de fenomene se vor semnala indeosebi in primele ore ale zilei, local in regiunile sud-estice, iar dupa-amiaza si seara pe arii extinse in jumatatea vestica a teritoriului si in zona de munte. Noaptea, aria precipitatiilor va cuprinde cea mai mare parte a tarii. Local cantitatile de apa vor fi insemnate in regiunile sud-vestice si centrale, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Occidentali si pe arii restranse va cadea grindina. Temperaturile maxime, in scadere in partea de sud si sud-est, vor fi cuprinse intre 17 grade in estul Transilvaniei si pe litoral si 23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 14 grade.

Vremea miercuri in tara
Miercuri - Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata, iar vremea va deveni rece in vestul, sud-vestul, nordul si centrul teritoriului. Vor fi innorari si pe arii extinse se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, iar local cantitatile de apa vor fi mai insemnate, cu precadere in zonele deluroase si montane. Vor fi conditii de grindina, iar vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-estul teritoriului, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 15 grade.
12 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.