Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 9 - 11 mai 2014

Prognoza meteo 9 - 11 mai 2014

In majoritatea regiunilor vremea va inregistra o usoara incalzire insa, aceasta va ramane usor instabila. Se vor semnala unele innorari si ploi slabe pe arii restranse, in special in zona montana. In rest, cerul va fi variabil in aproape toate regiunile din tara. Spre seara, norii si ploile isi vor face simtita prezenta in partea de sud-est a tarii. Vor fi prezente in special averse insotite de intensificari de scurta durata ale vantului dar si descarcari electrice. Maximele zilei se vor situa intre 16 grade Celsius pe litoral si 25 de grade Celsius in vestul tarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. Totusi ploi slabe pe arii restranse pot fi, in special la munte. Maximele trec de 20 de grade chiar si in depresiunile transilvane si ajung la 25 de grade la Oradea si Timisoara.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, vreme asemanatoare, cu soare dar si cu cativa stropi cel mai probabil la deal si la munte. Dar spre seara cerul se va innora in Baragan urmand ca noaptea sa vina si ploile. Maximele zilei sunt in general intre 22 si 24 de grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, ziua incepe cu soare dar spre seara vin nori si ploi. Vor fi averse asociate cu descarcari electrice si cu vant si izolat grindina. Inainte de aparitia acestor fenomene, temperatura va inregistra maxime de 22 de grade la Tulcea, 18 la Constanta.

Vremea in Moldova
Vreme in general frumoasa si in incalzire si in Moldova, cu maxime peste 20 de grade, 23 la Botosani, 22 la Iasi, Bacau, Focsani si Galati. Dar si aici, mai exact in partea sudica a regiunii, ajung catre seara norii si ploile.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, cerul va fi variabil, se va innora treptat incepand din orele amiezii. Dimineata, 6-8 grade. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade.

Vremea la munte
La munte vremea va fi usor instabila. Cerul va avea innorari in special in zona Carpatilor de Curbura si pe arii restranse vor fi averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice. Temperatura aerului va fi in crestere usoara in zona Carpatilor Occidentali, iar in rest se va mentine la valori comparabile cu cele de joi.

Vremea la mare
La mare vremea va deveni instabila. Cerul se va innora treptat si incepand din cursul dupa-amiezei si al noptii vor fi averse posibil insotite de descarcari electrice. In timpul noptii cantitatile de precipitatii vor depasi 25 - 35 l/mp. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi in jur de 16 - 17 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 13 si 15 grade.

Vremea sambata in tara
Sambata vremea va fi in general instabila. In jumatatea estica a tarii, precum si in zona de munte, cerul va avea innorari si pe arii relativ extinse vor fi averse si descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. In restul tarii, innorarile vor fi temporare, iar manifestarile instabilitatii atmosferice vor fi pe spatii mai restranse. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta unele intensificari la munte, dar trecator si in restul tarii, mai ales in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si 26 de grade in Crisana, Banat si vestul Olteniei.

Vremea sambata in Bucuresti
In Capitala, cerul va avea innorari si se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Dimineata, 10-12 grade. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade.

Vremea duminica in tara
Duminica, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil si doar izolat va mai ploua slab in sudul tarii si in zona de munte. Temperaturile maxime trec de 20 de grade in aproape toata tara si ajung la 28 de grade la Timisoara.

Vremea duminica in Bucuresti
Vremea va fi in general frumoasa si calda si in Bucuresti. Dimineata, in jur de 10 grade. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua slab.
9 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.