Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 7-9 mai 2014

Prognoza meteo 7-9 mai 2014

In acest interval vremea se va mentine predominant frumoasa continuand sa se incalzeasca. Se vor inregistra unele innorari la munte unde se vor semnala precipitatii sub forma de ploi de scurta durata. In restul tarii cerul va fi variabil, iar vantul va cunoaste unele intensificari in zona montana inalta, in Moldova, Banat, dar si in Crisana. Maximele termice ale zilei se vor situa intre 14 grade Celsius pe litoral si 23 de grade Celsius in vestul tarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice, dimineata racoroasa, dar pana la amiaza in prezenta soarelui generos si a maselor de aer cald ce vin dinspre vestul Europei, temperatura va creste mai mult ca ieri. Vor fi maxime ce ajung la 22 grade in Timisoara, 23 de grade la Oradea, 22 de grade la Targu Mures si 20 de grade in Brasov. Vantul va prinde putere in special in Banat si Crisana.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud va fi o zi predominant frumoasa. Soarele va domina atmosfera, iar norii ce se vor aduna dupa-amiaza in zonele de deal si de munte nu aduc si ploi. La amiaza vor fi temperaturi de 20...22 de grade, usor mai mici doar in dealurile subcarpatice (18...19 grade).

Vremea in Dobrogea
O zi senina si mai calda decat ieri in Dobrogea. Vantul tinde spre moderat, insmnand viteze pana in 35...40 km/h. Temperatura va avea valori maxime de 16 grade in Constanta si de 18 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
In Moldova va fi o zi frumoasa, cu cer variabil, mai mult senin in prima parte a zilei. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare din sector sudic, ceea ce inseamna ca patrunde si aer mai cald. Astfel la amiaza termometrele vor indica 19 grade in Galati, 21 de grade in Bacau, Iasi si Botosani si 20 de grade la Suceava.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, soarele ne insoteste din zori si pana la asfintit, iar norii vor fi numai de decor. Temperatura va creste mai mult decat astazi, spre o maxima de 19...20 de grade. 

Vremea la munte
O zi in general frumoasa si la munte. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara indeosebi in zona Carpatilor Meridionali, unde doar trecator vor fi posibile ploi slabe pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane. Temperatura aerului va marca o crestere fata de ieri, astfel la amiaza vor fi 9 grade pe Vf. Toaca din Ceahlau, 15 grade la Predeal, 14 grade la Paltinis si 16 grade la Stana de Vale.

Vremea la mare
La mare vremea va fi frumoasa si in usoara incalzire. Soarele va straluci de la rasarit si pana la apus, iar vantul va sufla slab, cand si cand moderat in timpul dupa-amiezii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 16 grade, iar apa marii va avea cel mult 14 grade - asadar inca nu e vreme de plaja!

Vremea joi in tara
Maine cerul va fi temporar noros si va ploua local in Banat si Crisana si pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza si seara, in Maramures, Transilvania si in zona montana. Ploile vor fi si sub forma de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul tarii vremea se mentine in general frumoasa, iar cerul va fi variabil. Temperatura va scadea in regiunile vestice, astfel la amiaza termometrele vor indica intre 15 si 22 de grade.

Vremea joi in Bucuresti
In Bucuresti va fi o zi frumoasa, cu cer variabil si vant de la slab la moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade.

Vremea vineri in tara
Vineri, vremea se mai incalzeste usor, iar aspectul vremii va fi in general frumos. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, mai ales in zona montana, unde pe arii restranse va ploua slab. Spre seara si noaptea, instabilitatea atmosferica se va accentuat in regiunile estice si sud-estice si vor fi averse, descarcari electrice si intesificari de scurta durata ale vantului in Dobrogea si local in Moldova si Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade la Constanta si 24 de grade in nord-vestul tarii la Baia Mare.

Vremea vineri in Bucuresti
Inca o zi frumoasa in Bucuresti, cu soare ce va ridica mercurul in termometre pana spre o valoare maxima de 22 de grade. Noaptea cerul se va innora si trecator, vor fi posibile ploi slabe.
7 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.