Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 5 mai 2014

Prognoza meteo 5 mai 2014

Astazi temperaturile vor inregistra o scadere brusca, iar vremea va fi mohorata. In decursul zilei de luni temperaturile vor scadea cu pana la 7 grade Celsius iar vremea va fi mai racoroasa. Se vor semnala si unele averse insotite de fulgere, in special in sudul tarii si local in centru si in est. 

Izolat, se vor mai depasi cantitati de apa de 10...15 l/mp in Oltenia, in jumatatea vestica a Munteniei si in Carpatii Meridionali, iar la munte, la peste 1500 m altitudine, vor fi si lapovite si ninsori. Vantul va avea intensificari locale mai ales in estul tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade Celsius.
 
Vremea in Dobrogea si Baragan 
In Dobrogea si in Baragan vor fi innorari dar si momente cu soare. Va ploua din cand in cand, dar ploile vor fi slabe cantitativ. Temperaturile scad cu 3-4 grade fata de ziua trecuta.
 
Vremea in Moldova sudica si nordul Munteniei 
Temperaturile scad usor in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Vor fi ploi locale neinsemnate cantitativ dar si reprize cu soare. Vantul se va inteti pe timpul ploilor, iar dupa pranz termometrele vor indica cel mult 16 grade Celsius.
 
Vremea in nordul Moldovei 
In jumatatea nordica a Moldovei cerul va fi mai mult noros iar ploile vor veni pe arii restrinse. Vor fi si intensificari de scurta durata ale vantului, iar temperaturile mai scad usor fata de ieri.
 
Vremea in nordul Transilvaniei si Maramures 
Si in nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta innorari consistente insa ploile pot sa vina doar izolat. Maximele termice se vor situa la nivelul celor inregistrate ieri.
 
Vremea in Banat 
In vestul tarii vor predomina momentele cu soare si va ploua slab din cand in cand. In Muntii Banatului se pot depasi izolat 10-15 l/mp.

Vremea in centrul tarii
In tinuturile centrale se anunta multi nori si ploi sporadice. In zonele de munte cantitatile de apa ar putea depasi 15 l/mp si tot la munte la altitudini de peste 1500 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Maximele termice cresc usor pe partea vestica si scad usor in est.
 
Vremea in Oltenia 
In sud-vestul tarii vremea va fi mohorita, va ploua si se pot stringe cantitati mai importante de apa. Temperaturile scad cu pina la 5 grade fata de ziua trecuta.
 
Vremea in Muntenia 
Si in sud gasim vreme inchisa si ploi care pot fi mai insemnate cantitativ in jumatatea vestica a Munteniei. Maximele termice scad chiar si cu 7 grade in sudul extrem.
 
Vremea in Capitala 
In Bucuresti asteptam ploi slabe mai ales in prima parte a zilei. Vremea va fi racoroasa. La amiaza nu vor fi mai mult de 16 grade Celsius iar presiunea atmosferica va creste.
 
Vremea la munte 
In zonele de munte se anunta vreme racoroasa si vor fi averse in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. Vor fi si fulgere, iar cantitatile de apa mai pot depasi izolat 10...15 l/mp. In Carpatii Orientali si izolat in Muntii Apuseni vor fi ploi locale iar la peste 1500 m altitudine, vor fi si lapovite si ninsori.
 
Vremea pe litoral 
Pe litoral cerul va fi mai mult noros pe timpul zilei cind va mai ploua slab iar vantul se va inteti temporar. Vremea va fi rece pentru aceasta data cu pina la 15 grade Celsius in aer si in apa marii. In zilele urmatoare va predomina vremea frumoasa iar marti si miercuri se va incalzi usor.
5 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.