Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 30 aprilie - 2 mai. Cum va fi vremea in minivacanta de 1 mai?

Prognoza meteo 30 aprilie - 2 mai. Cum va fi vremea in minivacanta de 1 mai?

Vremea va continua si miercuri sa fie in general instabila. In sudul si sud-vestul tarii cerul va fi mai mult noros iar temporar se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare iar local va ploua, in special dupa-amiaza si seara in Maramures, Crisana, Transilvania si zona de munte. Se vor semnala in special precipitatii sub forma de ploaie insotite de descarcari electrice in timp ce vantul va inregistra unele intensificari de scurta durata. Izolat, in special in zonele montane cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp. De asemenea, vor fi conditii de grindina. Maximele zilei se vor situa intre 16 grade Celsius pe litoral si 23 de grade Celsius in regiunea de nord-vest a tarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Instabilitatea atmosferica se accentueaza in regiunile intracarpatice in special in Banat si sudvestul Transilvaniei unde temporar ploua. Ploua si in restul regiunilor dar cu caracter local si cel mai probabil dupa amiaza. Izolat, mai ales la munte, cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp. Maximele zilei sunt intre 18 si 23 de grade, cu cele mai mari valori in Maramures la Satu Mare.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, deasemenea nori si ploi. Numai in partea de est a Munteniei este rost si de ceva soare. Sunt prezente si fenomenele electrice iar vantul se intensifica pentru scurt timp, in special in Oltenia. Chiar si in aceste conditii temperatura ajunge pe la 19-20 de grade la amiaza.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, innorarile sunt temporare si local vor fi averse, mai ales dupa-amiaza si seara. La amiaza vor fi 19 grade la Tulcea si 16 la Constanta.

Vremea in Moldova
Cerul va fi variabil in Moldova. Totusi nici aici nu sunt excluse unele innorari si averse cu descarcari electrice dupa amiaza. Maximele zilei, normale pentru data din calendar: 18-19 grade in nordul regiunii si 20-21 in rest la Iasi, Bacau si Focsani.

Vremea in Bucuresti
In capitala, cerul va fi mai mult noros, pe parcursul zilei temporar va ploua, vantul va avea usoare intensificari in timpul ploilor si sunt posibile descarcari electrice. Dimineata, 10-11 grade. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 de grade. 

Vremea la munte
La munte vremea va fi in general instabila. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali cerul va fi mai mult noros si, temporar va ploua. In restul masivelor montane innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descarcari electrice, iar vantul va avea intensificari de scurta durata. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent: 14 grade la amiaza la Stana de Vale si Predeal, 11 la Paltinis, 10 la Sinaia cota 1500, 9 la Semenic si 7 pe virful Toaca din masivul Ceahlau. 

Vremea joi in tara
Joi cerul va avea innorari temporare si vor fi averse, insotite si de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza, in restul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade pe litoral si in depresiunile transilvane si 22...23 de grade, pe arii relativ extinse, la ses. Dimineata si seara, in sud-est, izolat va mai fi ceata.
 
Vremea joi in Bucuresti
In capitala, cerul va prezenta innorari temporare si, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe, de scurta durata. Dimineata, 9-10 grade. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade.
 
Vremea vineri in tara
Vineri vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari, temporar accentuate in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte, unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza. In afara de litoral si depresiunile intramontane unde maximele se opresc la 16-17 grade, in restul tarii valorile trec de 20 de grade pana la 23 la Oradea, Timisoara, Giurgiu.

Vremea vineri in Bucuresti
In Bucuresti, mai ales dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade. 
30 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.