Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 28-29 aprilie 2014

Prognoza meteo 28-29 aprilie 2014

Vremea luni in tara 
Luni vremea va fi putin instabila, iar in partea de nord a tarii temperaturile maxime se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Dupa-amiaza si noaptea cerul va fi variabil si se vor inregistra si unele innorari temporare in vest, nord-vest si sudul tarii, dar si in regiunile montane unde se vor semnala local ploi slabe. De asemenea, se vor inregistra si averse insotite de descarcari electrice. 
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului si pe crestele muntilor, dar de scurta durata si in alte regiuni, in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi de la 15 grade pe litoral pana la 24 de grade in Maramures si nordul Crisanei. Minimele termice se vor incadra intre 1 si 12 grade.
 
Vremea luni in Capitala 
La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari mai ales seara si noaptea. Vor fi conditii de ploaie slaba, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade.
 
Vremea marti in tara 
Marti, in tara, vremea va fi in general instabila in sudul si vestul tarii precum si in zona montana, unde treptat innorarile se vor accentua si cu precadere dupa-amiaza si in cursul noptii vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre partial noros, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice vor fi posibile doar pe arii restranse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.
 
Vremea marti in Capitala
Marti, in Bucuresti, norii se vor aduna pe cer in special in partea a doua a zilei. Vor cadea averse, iar vantul va sufla slab si moderat. 9-10 grade dimineata si 20...21 de grade, cel mult, la pranz. 
28 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.