Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 25 - 27 aprilie 2014

Prognoza meteo 25 - 27 aprilie 2014

Precum in zilele anterioare, si in cursul zilei de vineri vremea va ramane in general instabila. Se vor semnala unele innorari accentuate insa doar temporar iar pe arii extinse se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie insotite de descarcari electrice in Muntenia, Oltenia, Banat, Crisana Moldova, iar in restul teritoriului pe arii restranse. Izolat, cantitatile de precipitatii pot depasi 15-20 l/mp, in special in zona de deal si de munte. Se vor semnala si unele intensificari ale vantului in majoritatea regiunilor, dar in special la munte si in sudul tarii. Maximele zilei se vor situa intre 15 grade Celsius pe litoral si 23 de grade Celsius in nord-vestul tarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile intracarpatice, in special in Banat si Crisana, unde aversele asociate cu fenomene electrice vor acoperi arii relativ extinse. Izolat, cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp, mai ales la deal si la munte. Maximele au cele mai mari valori din tara, peste 20 de grade cu exceptia depresiunilor transilvane. 23 de garde la Oradea, Baia Mare si Satu Mare.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, foarte putin soare, in schimb averse si descarcari electrice pe arii extinse. Izolat se mai pot aduna si peste 15-20 l/mp, in special la munte si deal. Din cand in cand vantul va sufla cu putere. Maximele vor fi mai modeste, in general cuprinse intre 18 si 20 de grade, in limite normale pentru aceasra data.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, vreme instabila si azi, dar aversele si fenomenele electrice ocupa arii mai restranse. La amiaza vor fi 17 grade la Tulcea si 15 grade la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova in schimb ploile se manifesta pe arii extinse. Vor fi descarcari electrice, iar cantitatile de apa pot trece izolat de 15-29 l/mp. Aici va fi cel mai rece din tara cu maxime ce nu ajung la 20 de grade, iar in nordul regiunii vor fi doar 14 grade la Suceava si 16 la Botosani. 

Vremea in Capitala
Instabilitatea atmosferica se mentine si maine in capitala. Pe parcursul zilei, cerul va fi acoperit de nori si va ploua sub forma de averse insotite de fenomene electrice. Vantul va sufla cu putere. Ziua incepe cu 10...11 grade, iar pana la amiaza nu adunam in termometre mai mult de 17...18 grade. 

Vremea la munte
La munte, norii vor fi prezenti si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari. Sambata vremea va deveni predominant frumoasa. Cativa nori pasageri din care va ploua slab in Carpatii Occidentali si vestul Meridionalilor. Vantul va contiua sa sufle tare, dar se va incalzi usor. Duminica in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali, cerul va fi temporar noros si, mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse vor cadea averse insotite de tunete si fulgere. Valorile termice nu se schimba semnificativ.

Vremea sambata in tara
Sambata, vremea va deveni predominant frumoasa si va fi calda pentru aceasta data in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul tarii regimul termic se va inscrie in limite normale. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe, de scurta durata in vestul si sud-vestul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14-15 grade pe litoral si 24 de grade in nord-vest la Oradea si Baia Mare.

Vremea sambata in Capitala
Vremea va deveni frumoasa in Capitala, iar valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. Cerul va fi variabil iar vantul mai va avea unele intensificari. Dimineata, in jur de 8 grade. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade.

Vremea duminica in tara
Duminica in sud-vestul si sudul tarii cerul va avea innorari temporare si, mai ales spre seara, pe arii restranse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice. In restul tarii cerul va fi variabil. Vantul va avea unele intensificari in regiunile estice, sudice, centrale si la munte. Temperaturile maxime pornesc de la 15-16 grade pe litoral si trec de 20 de grade pe areale extinse iar in centrul tarii ajung la 24 de grade la Targu Mures.

Vremea duminica in Capitala
In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari spre seara cand vor fi posibile ploi de scurta durata. Dimineata, mai racoroasa decat precedenta, in jur de 6 grade. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade.
25 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.