Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Pericol de inundatii in tara

Pericol de inundatii in tara

Pericol de inundatii in tara

Hidrologii avertizeaza ca nivelul raurilor ar putea creste, existand riscul de producere a torentilor.
Nord - vestul tarii ar putea fi afectat datorita succesiunii de fronturi atmosferice, asociate cu incalzirea vremii si intensificari ale vantului.

Potrivit avertizarii Ministerului Mediului, raul Crisul Alb la Vata de Jos (jud. Hunedoara) a depasit cota de pericol. Raurile Somes la Dej (jud. Cluj), Crisul Alb la Gurahont (jud. Arad), Mures la Glodeni (jud. Mures), Lapus la Lapusel (jud. Maramures) au depasit cota de inundatie, semnaland o tendinta de crestere.

Somesul Mare la Beclean (jud. Bistrita-Nasaud), Budac la Budacu de Jos (jud. Bistrita-Nasaud), Crisul Alb la Criscior (jud.Hunedoara), Rusca la Voislova Rusca (jud. Caras Severin), Chizdia la Ghizela
(jud. Timis) au depasit cota de inundatie, dar isi mentin tendinta de scadere.

Crisul Negru la Tinca (jud. Bihor), Holod la Holod (jud. Bihor) au depasit cota de atentie si isi mentin tendinta de crestere.
Raurile Bistrita (jud. Bistrita Nasaud), Lapus la Razoare (jud. Maramures), Crisul Alb la Blajeni (jud. Hunedoara), Topa la Hidisel (jud. Bihor), Bega la Faget (jud. Timis), Bistra la Voislova Bucova (jud.Caras Severin) au depasit cota de atentie, dar prezinta tendinte de scadere.

Sursa: Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, 13 februarie 2007

13 februarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.