Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-20 aprilie 2014

Prognoza meteo 18-20 aprilie 2014

Vineri se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie pe suprafete mari din tara, unde cantitatile de precipitatii vor fi 20 l/mp si izolat 25 l/mp. Se vor semnala si unele intensificari ale vantului care la farala vor sufla cu 55-60 km/h, iar in zona Carpatilor Orientali vor depasi 70 km/h. Astazi, temperaturile cresc, iar maxima zilei va fi de 21 de grade si se va inregistra in nordul Moldovei.

Vremea vineri in tara
In Dobrogea si in Baragan, vantul va mai prezenta unele intensificari, va ploua, iar maximele vor fi relativ placute.
In Moldova sudica si in nordul Munteniei norii vor fi foarte numerosi, va ploua, iar vantul se va mentine activ.
In jumatatea nordica a Moldovei maximele cresc si se va ajunge pana la valori de 21 de grade Celsius. Va ploua in cantitati mici peste zi, mai mult va ploua dupa lasarea noptii.
In nordul Transilvaniei si in Maramures, ploile vor fi rare si vor aduce cantitati mici de apa. Maximele se vor pozitiona in jurul valorii de 20 de grade.
Vestul va avea o zi schimbatoare cu innorari trecatoare, ceva soare si temperaturi placute. Vantul ar mai putea avea unele intensificari, dar nu va ajunge la viteze prea mari.
Centrul Romaniei, va avea ploi multe, iar cele mai mari cantitati de apa se vor inregistra in regiunile montane.
In sud-vest, temperaturile maxime vor fi modeste si va ploua mult, pe suprafete mari. Vantul va fi si el destul de intens.
Nici din sudul Romaniei ploile nu dispar ba chiar vor aduce cantitati importante de apa. Vantul va mai prezenta intensificari si in cursul acestei zile.

Vremea vineri in Capitala
In Bucuresti va ploua, iar cantitatile de apa vor fi moderate. Vantul va avea unele intensificari, iar maxima va ajunge la valoarea de 15 grade Celsius, iar maine dimineata vom avea cam 8 grade.

Vremea vineri la munte
La munte, precipitatiile vor fi in cantitati ceva mai mari si va ploua in majoritatea masivelor. Cele mai mari cantitati de apa se vor inregistra in zona Carpatilor Meridionali si a Carpatilor de Curbura. Vantul poate depasi la rafala 55...60Km/h, iar in Carpatii Orientali se pot depasi 70Km/h.

Vremea sambata in tara
In vestul, sud-vestul si centrul tarii vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In zona montana inalta vor fi precipitatii sub forma de lapovita si trecator ninsoare. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restranse, indeosebi ziua. Vantul va avea intensificari temporare, cu precadere in jumatatea de est a teritoriului si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 9...10 grade in Oltenia si 19...20 de grade in Maramures.

Vremea duminica in tara
Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua in regiunile vestice unde local va ploua. In restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 21 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade.
18 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.