Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17-19 aprilie

Prognoza meteo 17-19 aprilie

Vremea ramane capricioasa si in cadrul zilei de astazi insa temperaturile vor inregistra o crestere, maximele situandu-se intre 11-12 grade Celsius in nordul Moldovei si in depresiuni si 19 grade in nord-vest si in centrul tarii. In unele regiuni din tara cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp iar vantul va cunoaste unele intensificari sufland la rafala cu viteze ce vor depasi 50-60 km/h. 

Vremea in tara
Vremea ramane capricioasa si in cadrul zilei de astazi insa temperaturile vor inregistra o crestere, maximele situandu-se intre 11-12 grade Celsius in nordul Moldovei si in depresiuni si 19 grade in nord-vest si in centrul tarii. 
In sud-vestul tarii va continua sa ploua, iar cantitatile de apa vor mai depasi 25 l/mp. Va ploua local si in Muntenia, Doborgea si Moldova si numai pe arii restranse in rest. In sudul tarii vantul va sufla cu viteze ce vor depasi la rafala 50...60 km/h.
 
Vremea in Capitala
In Bucuresti, cerul va prezenta innorari trecator va mai ploua, iar vantul va sufla cu putere (viteze la rafala in jur de 50...60 km/h). Cu toate acestea temperatura creste mai mult ca ieri, pana spre 17 grade, dar in conditii de vant cu siguranta ne va fi mai rece.

Vremea vineri in tara
Maine, ploile se extind in jumatatea de sud a tarii, unde cantitatile de apa vor fi insemnate. In celelalte regiuni, innorarile sunt temporare, iar aversele, posibil insotite de descarcari electrice, se vor semnala indeosebi spre seara si noaptea, in Moldova si local in rest. In aceste conditii, valorile termice vor fi cuprinse intre 13...15 grade in Oltenia si pe litoral si 22 de grade in Maramures si nordul Crisanei. Vantul va mai avea unele intensificari in sudul, estul, centrul tarii si la munte.

Vremea vineri in Capitala
Ploua temporar si in Capitala, unde sunt posibile si cantitati de apa insemnate. Vantul va mai avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade.

Vremea sambata in tara
In Sambata Mare va ploua in Oltenia, Banat si Crisana, unde cantitatile de apa pot fi insemnate, in timp ce in restul teritoriului se vor semnala local. In noaptea de inviere, ploile se vor restrange catre sud-vestul tarii. Vantul va avea usoare intensificari, mai ales in sud-est si in zona de munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 10...11 grade in Dealurile de Vest si 19...20 de grade in regiunile estice.

Vremea sambata in Capitala
In Bucuresti va mai ploua trecator in cursul zilei, apoi, cerul va deveni variabil. Vantul nu mai trece de moderat, iar termometrele vor indica in jur de 18 grade.
17 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.