Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 15-17 aprilie 2014

Prognoza meteo 15-17 aprilie 2014

Marti vremea incepe sa se raceasca fiind in general instabila. Astfel, valorile termice in cea mai mare parte a tarii se vor situa sub mediile specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros iar local se vor inregistra precipitatii sub forma de ploi insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor situa intre 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc si la Suceava si 18-19 grade Celsius in sud-estul Muntenisi si in Dobrogea. 

Vremea marti
Astazi, vremea va fi in general instabila si se va raci, astfel ca valorile termice se vor situa sub mediile caracteristice perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si local va ploua mai ales sub forma de averse, trecator insotite de descarcari electrice. La munte, indeosebi in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, precipitatiile vor fi predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat nou de zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in estul Transilvaniei la Miercurea Ciuc si in nordul Moldovei la Suceava si 18...19 grade in sud-estul Munteniei si in partea continentala a Dobrogei. In Bucuresti, cerul va fi variabil si doar trecator vor fi conditii sa ploua slab. Dimineata 5-7 grade. Maxima, in scadere fata de luni, se va situa in jurul valorii de 16 grade.

Vremea miercuri
Miercuri in sudul, centrul si estul tarii vremea va fi in general instabila si rece pentru aceasta perioada. Valorile termice diurne inca mai scad fata de marti, in medie cu 5...7 grade. Vor fi mai ales averse, posibil insotite de descarcari electrice. La munte si trecator in Subcarpatii Moldovei si estul Transilvaniei, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 grade la Miercurea Ciuc si Suceava si 16 grade la Tulcea. In Capitala, cerul va fi noros si temporar va ploua, iar vântul va prezenta intensificari. Dimineata, 6-7 grade dar pe parcursul zilei temperatura ajunge in jurul valorii de 10 grade.

Vremea joi
Vremea se va incalzi usor. Cerul va avea innorari, iar local si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. In zona de munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat cu intensificari indeosebi in regiunile sudice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre 4 si 10 grade. Valorile termice vor marca o crestere usoara, dar vremea se va mentine in general inchisa si temporar va mai ploua. Vantul va prezenta intensificari de scurta durata, mai ales ziua. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 8-9 grade.
15 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.