Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-12 aprilie 2014

Prognoza meteo 11-12 aprilie 2014

In acest interval vremea se va mentine rece, temperaturile maxime fiind sub mediile climatologice normale pentur aceasta perioada. Se vor semnala ploi pe arii extinse in estul tarii, iar in zona montana se va semnala lapovita si ninsoare.  Vineri, temperaturile maxime se vor situa intre 6-7 grade in Moldova si 16 grade in vestul tarii. Sambata vremea se mentine rece iar in estul tarii se vor semnala innorari si local va ploua slab. In restul tarii innorarile vor fi doar temporare, ploile urmand a se semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade Celsius in Moldova si 18 grade Celsius in Oltenia.

Vremea vineri in tara
Vremea ramane rece si in cursul zilei de vineri. Astfel, valorile termice se vor situa sub mediile normale pentru aceasta perioada, in special in regiunile extracarpatice. Se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie pe arii extinse in jumatatea estica a tarii, iar in zona montana inalta vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In restul tarii isi va face aparitia si soarele si se vor inregistra cantitati mai reduse de precipitatii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6-7 grade in Moldova si 16 grade in vestul tarii. Vremea se va ameliora ca aspect in regiunile vestice si nordvestice unde ploile vor fi slabe si pe spatii tot mai restranse iar sansele de soare devin semnificative. In restul tarii innorarile vor persista si va ploua pe arii relativ extinse. 

Vremea vineri in Bucuresti 
In Capitala, vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta perioada. Totusi, temperaturile vor mai creste putin, temperaturile maxime atingand 13 grade Celsius. Temperaturile inregistrate astasi vor fi in continuare sub mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab, iar vantul va bate de la slab la moderat.

Vremea sambata in tara
Sambata in jumatatea estica a tarii cerul va prezenta innorari si local va mai ploua slab. In restul tarii innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Maximele, in crestere usoara fata de joi in cea mai mare parte a tarii, vor fi cuprinse intre 8 grade in Moldova si 18 grade in Oltenia la Drobeta Turnu Severin si Craiova. Dimineata in Maramures si in depresiunile intramontane sunt conditii de bruma.

Vremea sambata in Capitala
In Bucuresti valorile termice sunt in continuare sub mediile climtologice: 5-6 grade dimineata si 13-14 la amiaza. Cerul va avea innorari si vor mai fi conditii ca trecator sa ploua slab. 
11 aprilie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.