Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-28 martie 2014

Prognoza meteo 26-28 martie 2014

In cursul zilei de miercuri instabilitatea atmosferica se va diminua, in timp ce valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi innorat temporar si se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie pe arii restranse din nordul, centrul si nord-estul  tarii, si izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 10 grade in nordul Moldovei si 18 grade in Lunca Dunarii. Joi temperaturile se vor situa intre 10 si 19 grade Celsius, in timp ce soarele se va arata printre nori si izolat sunt posibile ploi slabe. Vineri vom avea parte de un cer noros si temporar vor fi precipitatii sub forma de ploaie pe arii extinse, exceptie facand regiunile nord-vestice unde ploile se vor semnala local. Temperaturile maxime vor indica 11 grade la Miercurea Ciuc si 19 grade la Baia Mare. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice, temperatura va creste cu aproximativ 5 grade mai mult ca ieri. Maxime de 17 grade in Timisoara si Oradea, 15 grade la Cluj Napoca, 16 grade la Sibiu si 14 grade la Brasov. Ploi slabe mai sunt posibile izolat mai ales dupa-amiaza.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, cerul este schimbator – cand cu soare, cand cu nori si numai izolat vor mai fi averse slabe in special in zona de munte. Vantul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificari in Baragan. Temperatura este in limite normale, maxime de 16 grade in Craiova, 15 grade in Pitesti si Buzau si 18 grade la Giurgiu.

Vremea in Dobrogea
Vremea normala din punct de vedere termic si in Dobrogea, unde la amiaza vor fi cel mult 15-16 grade. Cerul va fi temporar noros, vantul sprinten si numai izolat dupa-amiaza vor fi averse slabe.

Vremea in Moldova
Soare scump la vedere in Moldova unde pe arii restranse va mai ploua slab. Vantul sufla de la slab la moderat, cu intensificari temporare. In aceste conditii temperatura creste mai putin chiar si fata de marti, iar la amiaza vor fi cel mult 15 grade in Focsani, 12 grade in Bacau si Piatra Neamt, 13 grade la Iasi si 10 grade in Suceava.

Vremea in Capitala
Miercuri in Bucuresti cerul va fi temporar noros – ceea ce inseamna ca vedem si soarele printre nori. Temperatura va creste de la 3-5 grade dimineata, pana la o maxima in jur de 16 grade.

Vremea la munte
La munte vremea se anunta mai buna decat marti, iar valorile termice vor fi in limite normale pentru aceasta data. Maxime de 2 grade pe Vf. Toaca din Ceahlau, 9 grade la Predeal si Paltinis si tot 9 grade si la Stana de Vale. In Carpatii Orientali cerul va fi mai mult noros si pe spatii restranse vor fi ploi slabe, iar pe crestele cele mai inalte si precipitatii mixte. In celelalte masive soarele se arata printre nori si numai izolat si trecator va ploua slab. Vantul nu trece de moderat, nici macar in zona inalta.

Vremea joi
Joi vremea este schimbatoare, iar valorile termice se vor situa in jurul normelor climatologice ale perioadei, respectiv maxime cuprinse intre 10 si 19 grade. Peste zi soarele se arata printre nori si numai izolat sunt posibile ploi slabe. Noaptea innorarile se vor accentua, iar ploile se vor semnala in special in sud-vestul si sudul teritoriului, aduse desigur de o depresiune atmosferica ce vine din bazinul Marii Mediterane. Totodata vantul se intensifica la munte, in Banat, Oltenia, Muntenia si local in Transilvania si Dobrogea.

Vremea in Capitala
In Bucuresti, norii se aduna temporar, dar aversele vin cel mai probabil in cursul noptii. La amiaza termometrele vor indica o temperatura de 16-17 grade.

Vremea vineri
Vineri cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua pe arii extinse, exceptand regiunile nord-vestice unde ploile se vor semnala local. Izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate, iar pe crestele montane precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari la munte, dar si in sudul si estul tarii. In aceste conditii, termometrele vor indica la amiaza intre 11 grade la Miercurea Ciuc si 19 grade la Baia Mare.

Vremea in Bucuresti
Ploua temporar si in Capitala, vantul este sprinten, iar temperatura maxima va fi in jur de 13 grade.
25 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.