Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 25-26 martie 2014

Prognoza meteo 25-26 martie 2014

In acest interval vremea se va raci in intreaga tara iar in general aceasta va fi instabila. Pe cer se vor semnala innorari temporar accentuate si vor fi prezente precipitatii sub forma de ploaie in est, local in centrul tarii si pe arii extinse in celelalte regiuni. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice si izolat posibil grindina. 

Vremea in tara
In Moldova si la munte cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vestul tarii si, trecator, in timpul averselor, In est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse Intre 9 grade In Dealurile de Vest si 17 grade In Lunca Dunarii, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

Vremea in Bucuresti
Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei vor fi ploi de scurta durata, posibil Insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

Vremea miercuri
Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale in ultima decada a lunii martie. Cerul va avea innorari temporare si va ploua local In nord, centru si est si izolat In rest, iar pe crestele inalte de munte vor mai fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in nordul Moldovei si 18 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -1 si 8 grade.

25 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.