Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 21 - 23 martie 2014

Prognoza meteo 21 - 23 martie 2014

In cursul zileide vineri vremea va fi insorita in timpce ce temperatura se va situa peste mediile climatologice specifice sfarsitului lunii martie. In nordul tarii se vor semnala unele innorari de scurta durata insa, acestea nu vor face ca vremea sa fie mai putin placuta. Temperaturile maxime care se vor inregistra astazi vor fi cuprinse intre 17 si 22 de grade Celsius, si usor mai coborate pe litoral si in Delta Dunarii, situandu-se undeva pe la 13 - 14 grade Celsius. De asemenea, temperaturile vor fi cu aproximativ 10 - 11 grade mai ridicate decat mediile climatologice specifice acestei perioade. Vantul va sufla slab si moderat, inregistrandu-se unele intensificari in Banat si zona montana inalta si izolat in Moldova si Crisana. Sambata vremea continua sa fie frumoasa, iar temperaturile maxime se vor situa intre 10 grade pe litoral si in Delta Dunarii si 23 de grade Celsius la Timisoara. Cerul va fi cu preponderenta variabil mai mult senin. Duminica vom avea parte de vreme frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor situa intre 11 grade pe litoral si in Delta Dunarii si 23-24 de grade Celsius in vestul tarii si in sud.

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vreme frumoasa si calda in regiunile intracarpatice. Cativa nori dar fara potential de ploaie, doar prin Maramures si nordul Transilvaniei. La amiaza, peste 20 de grade in regiunile vestice cu 22 de grade la Timiosara si Resita, 19 la Cluj Napoca si Brasov, 21 la Sibiu si 16 la Miercurea Ciuc. Vantul va avea unele intensificari in Banat si in zona montana inalta si doar izolat in Crisana.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, soare de dimineata pana seara. Maximele, in crestere fata de ieri, trec de 20 de grade in toata Oltenia si Muntenia cu 22 de grade la Giurgiu. Sunt valori cu 10-11 grade peste mediile climatologice ale perioadei.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, tot vreme insorita si cu valori termice mai mari decat ar fi normal la aceasta data in special in partea continentala, in general intre 18 si 20 de grade. Pe litoral si chiar si in delta vor fi valori mai mici: 15 grade la Constanta.

Vremea in Moldova
Moldova nu face exceptie, si aici este frumos si cald, doar in nordul regiunii vor fi scurte innorari dar fara sanse de ploaie. Şi aici maximele sunt in jur de 20-21 de grade, sub 20 doar in nordul regiunii: 19 grade la Suceava. Vantul moderat, va mai avea din cand in cand intensificari de 30-35 km/ora.

Vremea in Bucuresti
In capitala ne bucuram de o noua zi calda si cu mult soare. Dimineata ne trezim cu 4 grade in termometre, iar pana la amiaza mercurul urca pana spre 20...21 de grade, valori cu mult peste cele normale pentru acesta data. Tabloul zilei va fi completat de vantul care va adia placut. 

Vremea la munte
La munte vremea se mentine frumoasa si calda pentru aceasta data din an. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate decat cele de ieri: 16 grade la Stana de vale, 15 grade la Predeal,14 grade la Sinaia si Paltinis, 10 grade la Semenic si 8 grade sus pe Ceahlau. Cerul va fi mai mult senin si doar in nordul Carpatilor Orientali vor mai fi ceva nori. Vantul va continua sa aiba intensificari in special in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. In weekend aspectul vremii se mentine placut. Doar duminica dupa-amiaza norii isi fac simtita prezenta in Carpatii Occidentali unde, izolat, vor fi conditii sa ploua slab. Temperatura se mentine mai ridicata decat in mod normal pentru acesta data in ambele zile de weekend. Vantul va continua sa sufle cu putere pe crestele montane.

Vremea sambata
Sambata vremea va fi in continuare frumoasa si mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil mai mult senin. Temperaturile maxime, peste 15 grade in aproape toata tara cu exceptia litoralului si a Deltei Dunarii unde sunt mai mici, spre 10-12 grade, ajung in sud-vestul tarii la 23 de grade la Timisoara.

Vremea in Bucuresti
In capitala, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. 5-6 grade dimineata. Maxima va fi de 20...21 de grade.

Vremea duminica
Duminica vreme frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperaturile maxime sunt in continuare mai mici pe litoral si in Delta Dunarii, 11-13 grade dar in restul tarii pornesc de la 16 grade si ajung frecvent la 23 de grade in vest si sud, chiar 24 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu. Cerul va fi variabil dar spre seara in vest se va innora si izolat va ploua slab. Dimineata si seara, in regiunile sud-estice si estice, izolat se va semnala ceata.

Vremea in Capitala
In Bucuresti, 5 grade dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade. Dimineata si seara vor fi conditii de ceata.
21 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.