Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri, cea mai calda zi de martie din ultimii 50 de ani

Miercuri, cea mai calda zi de martie din ultimii 50 de ani

Conform datelor inregistrate de meteorologi, temperaturile au atins in cursul zilei de ieri 23 de grade Celsius, marcand un nou record privind cele mai ridicate temperaturi pentru aceasta perioada. De asemenea, dimineata zilei de miercuri a fost cea mai calda dimineata de primavara din ultimii 50 de ani.

 Cea mai ridicata temperatura pe timpul diminetii de miercuri s-a inregistrat la Secuieni. De asemenea, si temperaturile de pe timpul noptii s-au situat peste mediile climatologice specifice acestei perioade, atigand valori de 8-9 grade Celsius. 

In cursul diminetii de miercuri la Zalau s-au inregistrat 9 grade, iar la Satu Mare au fost 7 grade. In cursul zilei, in regiunile din sudul si sud-estul tarii valorile din termometre au atins 23 de grade Celsius, marcand un record de temperatura in ultimii 30 de ani pentru luna martie. 
20 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.