Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 20-22 martie 2014

Prognoza meteo 20-22 martie 2014

Joi vremea va fi insorita si mult mai calda decat mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime care se vor inregistra astazi sunt cuprinse intre 13 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Muntenia. Vantul nu va fi la fel de puternic precum in cursul zilei de ieri insa, acesta va avea unele intensificari temporare in zona montana si in Moldova, dar si pe alocuri in celelalte regiuni. Vineri vom avea parte de vreme frumoasa, maximele ajungand sa depaseasca cu 10-11 grade Celsius mediile climatologice pentru aceasta perioada, intre 15 si 22 de grade Celsius. Sambata vremea continua sa fie frumoasa iar temperaturile maxime se vor situa intre 10-12 grade pe litoral si 22-23 de grade Celsius in Banat. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice vremea redevine frumoasa – norii prezenti la inceputul zilei prin estul Transilvaniei si Maramures se risipesc, astfel ca soarele va domina atmosfera de primavara. Vantul se domoleste, iar temperatura creste mai mult decat ieri, pana la 18 grade la Timisoara, 17 grade la Oradea si Cluj Napoca, 16 grade in Sibiu si 15 grade la Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, vremea se anunta in continuare frumoasa si mult prea calda pentru aceasta data. Cerul se insenineaza, vantul mai are unele intensificari, dar cu viteze ceva mai mici decat ieri, iar termometrele vor indica la amiaza 18...20 de grade.

Vremea in Dobrogea
Ziua se anunta frumoasa si in Dobrogea, dar vantul ramane activ si pe parcursul zilei cu viteze la rafala in jur de 40...50 km/h. Temperatura este mai scazuta decat ieri in special in partea contintala, unde astazi nu se mai depasesc 17...18 grade, iar ieri s-au atins chiar 22...23 grade.

Vremea in Moldova
In Moldova norii se raresc pana la amiaza, asa ca aspectul zilei va fi in general frumos. Vantul nu cedeaza nici astazi si sufla in rafale ale caror viteza ajunge si la 50...55 km/h. Maximele termice, tot peste mediile specifice datei din calendar sunt de 18 grade in Galati, 19 grade in Bacau, 18 grade in Iasi si 16 grade la Piatra Neamt si Suceava.

Vremea in Bucuresti
In capitala, urmeaza o inca o zi insorita de primavara si mai calda decat ar fi normal la aceasta data. In zori, termometrele vor indica 6....8 grade, iar pana la amiaza mercurul urca pana in jurul valorii de 20 de grade.

Vremea la munte
La munte vremea redevine in general frumoasã si va fi cald pentru aceasta data. Soarele domina aspectul zilei, iar norii se mai aduna temporar, doar in zona Carpatilor Orientali. Vantul nu cedeaza nici astazi, dar viteza la rafala este mai redusa decat in zilele trecute. Astfel, la amiaza vor fi de 10 grade la Stana de vale, 9 grade la Predeal, 8 grade la Paltinis, Semenic si Sinaia si 3 grade sus pe Ceahlau. 

Vremea vineri
Vineri  vremea va fi frumoasa si deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie – maximele vor depasi mediile climatologice de referinta cu pana la 10...11 grade. Soarele va fi singur pe cer, iar vantul va fi mai sprinten in Banat, Crisana, Moldova si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, mai scazute pe litoral unde se vor inregistra doar 12...13 grade.

Vremea in Bucuresti
Soare cat e ziua de lunga si in capitala, vant linistit si o temperatura maxima usor mai ridicata decat astazi, de 21...22 de grade.

Vremea sambata
Sambata vremea va fi in continuare frumoasa si mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi in general senin, cu unele innorari noaptea in est si sud-est. Vantul va continua sa sufle cu putere in Moldova si in sudul Banatului, iar in restul tarii nu va trece de moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10...12 in zona litorala si 22...23 de grade in Banat.

Vremea in Capitala
In Bucuresti inca o zi insorita si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Vantul va sufla slab, si din cand in cand moderat dupa-amieza. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade.
20 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.