Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 19-20 martie 2014

Prognoza meteo 19-20 martie 2014

Vremea in tara
Cele mai multe regiuni vor fi dominate de valori mari ale presiunii atmosferice, dar din nord-vest va incepe sa se dezvolte un camp de presiune scazuta care va acoperi vestul si centrul.
 
Aerul foarte rece s-a retras in nord-estul extrem, jumatatea sudica este dominata de aer cald, iar in jumatatea nordica sunt prezente cateva mase de aer ceva mai rece care se vor retrage tot spre nord-est. In cea mai mare parte a tarii vremea va fi calda, in sudul si sud-estul tarii chiar deosebit de calda pentru aceasta perioada a lunii martie.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 24 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare. Se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie in Maramures, Transilvania si Moldova si local in Banat si Crisana, in special in zonele de deal. In restul tarii, pe timpul serii vor fi precipitatii sub forma de ploiaie doar pe spatii restranse. De asemenea, vor mai fi averse iar izolat exista posibilitatea de descarcari electrice. 
 
Vremea in Bucuresti 
In Capitala vremea va fi mult peste mediile climatologice specifice acestei perioade, iar temperatura maxima se va situa intre 8 si 23 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar pe timpul serii vor fi unele innorari. Vantul va sufla moderat, fiind semnalate unele intensificari temporare in cea de-a doua parte a zilei. 
 
Vremea la munte 
La munte, pe timpul noptii precipitatiile vor fi mixte iar vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi la rafala 50-55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade Celsius, iar in sudul tarii chiar 24 de grade, pe cand minimele termice se vor situa intre 1 si 9 grade Celsius. 
 
Vremea joi 
Joi vremea va fi predominant frumoasa si se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi  variabil la senin, in timp ce vantul va sufla slab si moderat, avand unele intensificari la munte si local si temporar in Moldova, in special pe timpul zilei. Temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 23 de grade Celsius, in timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, usor mai scazute in depresiuni.
19 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.