Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-20 martie 2014

Prognoza meteo 18-20 martie 2014

Vremea continua sa se incalzeasca usor si in cursul zilei de marti, iar in regiunile din sudul tarii aceasta va fi deosebit de calda. Temperaturile maxime se vor situa intre 11 grade in nordul Moldovei si depresiuni si 23 de grade in vestul si sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu nori in special in nordul tarii si la munte, iar izolat va ploua slab. Miercuri vom avea parte de o zi calda, temperaturile maxime fiind cuprinse intre 15 si 24 de grade Celsius. In nordul, centrul si nord-estul tarii, dar si pe arii restranse in restul tarii sunt asteptate ploi in cea de-a doua parte a zilei. Joi vremea va fi frumoasa pentru aceasta perioada iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 grade la Miercurea Ciuc si 22 de grade la Giurgiu. 
 
Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vreme in general frumoasa si calda in regiunile intracarpatice. Innorarile temporare si ploile slabe izolate din Maramures si din nordul Transilvaniei nu vor afecta prea mult aspectul vremii. Maximele zilei sunt intre 14 si 18 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana la 11 grade la Miercurea Ciuc. Vantul nu se va simti foarte mult, ci mai are intensificari doar la munte. 

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, vantul mai poate avea local unele intensificari. Dar aspectul vremii este frumos si temperatura are valori peste mediile multianuale chiar si cu peste 10 grade. 23 de grade vor fi la amiaza la Drobeta Turnu severin, 21 la Craiova si Giurgiu, 20 la Calarasi si 18-19 grade in zona deluroasa a Munteniei. 

Vremea in Dobrogea
Vreme frumoasa si mult mai calda decat normal va fi si in Dobrogea: 17 grade, la pranz, la Tulcea si Constanta. Vantul va fi moderat, local cu intensificari temporare. 

Vremea in Moldova
Si in Moldova este vreme buna, chiar daca in partea sa de nord mai apar cativa nori si chiar ploi slabe, scurte. Maximele zilei, si aici peste mediile climatologice, pornesc de la 13 grade la Suceava si cresc spre sud pana la 18 grade la Focsani si Galati.

Vremea in Capitala
Vremea din Bucuresti va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. La amiaza temperatura ajunge in jurul valorii de 20 de grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat in Bucuresti in aceasta zi frumoasa, de martie.

Vremea la munte
Vremea va continua sa se incalzeasca usor si la munte, chiar va deveni calda pentru acesta data. Vor fi 10 grade la Stana de Vale, 9 la Predeal si Paltinis. La Sinaia vor fi 7 grade la amiaza, iar sus, pe Ceahlau, maxima este de zero grade. Cerul va fi variabil, temporar noros in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni, unde izolat si trecator va ploua slab. Vantul va avea intensificari, mai ales pe parcursul zilei. 

Vremea miercuri
Miercuri  va fi din nou vreme calda, cu maxime de peste 15 grade in cea mai mare parte a tarii. Va fi chiar deosebit de cald in regiunile sudice si sud-estice unde maximele ajung la 24 de grade- la Calarasi, de exemplu. Cerul va fi temporar noros si va ploua in nordul, centrul si nord-estul tarii si pe arii restranse in restul regiunilor in partea a doua a zilei. Ploile vor fi si sub forma de aversa si pot fi insotite de descarcari electrice. Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, iar in zona montana inalta va sufla tare. 

Vremea in Bucuresti
Miercuri vremea va ramane deosebit de calda pentru aceasta data: in jur de 5 grade dimineata si o maxima de 22...23 de grade la pranz. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, fara insa sa ploua.

Vremea joi
Joi, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data, foarte calda chiar in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla cu intensificari la munte, dar si in estul si centrul tarii, insa spre seara va slabi in intensitate. Temperaturile maxime, putin mai mici decat maine, vor fi cuprinse intre 13 grade la Miercurea Ciuc si 22 de grade la Giurgiu. Izolat, dimineata si seara, se mai poate forma ceata.

Vremea in Bucuresti
Joi, in capitala, vremea va fi frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data: 6 grade de dimineata si 19...20 la amiaza. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab, cel mult moderat.
18 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.