Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17 martie 2014

Prognoza meteo 17 martie 2014

Luni vremea se va incalzi iar precipitatiile se raresc. Se vor inregistra si unele intensificari ale vantului in regiunile montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 9 si 21 de grade Celsius. 

Vremea in Transilvania, Banat, Maramures si Crisana
Incalzirea vremii se va simti astazi si in nordul Transilvaniei si in Maramures. Pe parcursul zilei vor mai veni cateva ploi slabe, dar se va arata si soarele pentru scurte momente.
In tinuturile vestice, sansele de ploaie vor fi din ce in ce mai reduse, iar perioadele insorite vor domina ziua. Vantul va mai prezenta unele intensificari de scurte durata; maximele vor urca pana la 17...18 grade.
In centrul Romaniei asteptam vreme schimbatoare, cu innorari, ploi sporadice si un pic de soare. La munte sunt anuntate precipitatii slabe mixte si vant nervos, care mai poate depasi la rafala viteze de 80 km/h si va capata aspect de viscol in zona crestelor.

Vremea in Oltenia si Muntenia
Sud-vestul tarii are parte de o zi insorita si calda; dar vantul va continua sa agite atmosfera din cand in cand. Se incalzeste fata de ziua trecuta: maximele ajung la 20...21 de grade Celsius. Aceleasi conditii meteo si in tinuturile sudice: mult soare, temperaturi foarte placute si vant destul de activ.

Vremea in Dobrogea si Baragan
In Dobrogea si in Baragan gasim atmosfera insorita si temperaturi in crestere fata de ieri. Vantul ramane activ, iar maximele urca spre 19 grade in zona Calarasi;
valorile termice vor fi mai modeste in zona deltei.

Vremea in Moldova
Se incalzeste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Vantul mai are si aici unele porniri, apar innorari trecatoare si nu este exclus sa cada cativa stropi. Dupa pranztermometrele vor indica pana la 17...18 grade.
In jumatatea nordica a Moldovei, norii vor fi numerosi, va ploua slab din cand in cand, iar la munte vor fi si precipitatii mixte sau chiar sub forma de ninsoare si vantul va continua sa sufle cu putere. Temperaturile le depasesc pe cele de ieri.

Vremea in Capitala
Si in Bucuresti tendinta a fi de incalzire. Norii vor fi rari, vantul va sufla moderat peste zi si va incepe sa scada in intensitate la apropierea serii. Maxima prognozata este de 19 grade; maine dimineata se vor inregistra in jur de 5 grade; presiunea atmosferica va creste.

Vremea la munte
Si la munte, maximele termice le vor depasi pe cele inregistrate ieri, dar precipitatiile vor continua sa apara pe suprafete mari, insa vor fi neinsemnate cantitativ. Va fi vorba despre ploi, lapovite sau chiar ninsori pe varfurile montane.
17 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.