Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Astazi, in Bucuresti va fi mai cald decat in Africa

Astazi, in Bucuresti va fi mai cald decat in Africa

Astazi, in Bucuresti va fi mai cald decat in Africa

Astazi, in capitala se vor inregistra 18 grade Celsius, in timp ce ieri, in capitala Egiptului a fost 17 grade Celsius. Mai mult, In Baragan este posibil sa se inregistreze 20 de grade Celsius ca in Cuba.

In aceasta perioada vremea este haotica. In timp ce in unele state din America,  au fost semnalate temperaturi uluitoare de -41 grade Celsius, in Romania sunt 18 grade Celsius, nivel termic care caracterizeaza un inceput de vara sau locatii exotice din lume precum: Hawaii si Cuba.

Temperaturile din tara, foarte ridicate pentru luna februarie sunt datorita unui aer cald venit din Marea Mediterana. Meteorologii avertizeaza ca este o prima­vara falsa, care va fi prezenta in Romania maxim o saptamana.
Specialistii conchid: aceste fenomene meteorologice sunt anomalii si sunt declansate de incalzirea globala.

Sursa: Averea, 09 Februarie 2007

9 februarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.