Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-13 martie 2014

Prognoza meteo 11-13 martie 2014

Vremea se incalzeste usor in special in regiunile extracarpatice. Per ansamblu, vremea va fi in general frumoasa iar temperaturile maxime se vor situa intre 7 grade in depresiuni si 16 grade in regiunea de nord-vest a tarii. In sudul si sud-estul tarii cerul se va prezenta variabil si senin in rest. Intensificari ale vantului vor fi prezente in Moldova, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei, unde rafalele pot atinge 45-50 km/h. La munte, in Carpatii Orientali si Meridionali, rafalele vor depasi 70km/h. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile din vestul lantului carpatic, este o dimineata racoroasa, cu temperaturi predominant sub limita de inghet. Insa ziua ce vine se anunta insorita si cu temperaturi maxime peste mediile specifice perioadei. Vor fi 16 grade in Baia Mare, 13 grade la Timisoara, 12 grade in Sibiu si Cluj Napoca si 10 grade in Brasov.

Vremea in Muntenia, Oltenia si Dobrogea
In sud gata cu norii si ploile, de astazi soarele este la datorie. In aceste conditii temperatura va inregistra un salt evident, iar la amiaza termometrele vor indica 11...13 grade. In Dobrogea, numai vesti bune – soarele se arata si in aceasta parte a tarii si incalzeste aerul dupa-amiezii cu pana la 10 grade in Constanta si 13 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Zi frumoasa in Moldova, dar cu vant. Viteza la rafala este mai mare in partea sudica a regiunii unde mai poate trece de 50 km/h. Temperatura trece peste mediile ccaracteristice acestei perioade – astfel sunt estimate maxime de 12 grade in Galati, 14 grade in Bacau si Iasi, 13 grade la Piatra Neamt si 12 grade la Suceava.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, vremea se va incalzi usor, astfel ca de la cele zero...2 grade matinale, mercurul urca in termometre pana in jurul valorii de 11...12 grade celsius. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari dupa-amiaza.

Vremea la munte
La munte o zi frumoasa de primavara cu soare generos in toate masivele. Doar prin Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura, din loc in loc se aduna nori, dar fara sa strice prea mult aspectul zilei. Vantul nu se linisteste si mai ales in zonele inalte din Carpatii Meridionali si Orientali, la rafala se mai pot depasi 70 km/h. Temperatura va fi in crestere, astfel la amiaza se vor inregistra maxime de 8 grade la Stana de vale, 5 grade la Sinaia, Predeal si Paltinis, 3 grade la Semenic si minus 1 grad sus pe Ceahlau. 

Vremea miercuri
Miercuri, va fi o zi frumoasa de primavara in toate regiunile. Cerul va fi variabil in sudul si in estul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va mai avea intensificari, in Moldova, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei, cu viteze care pot depasi 45...50 km/h, iar pe crestele muntilor vor fi rafale de peste 70 km/h. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in mod normal in cea de a doua decada a lunii martie, se vor situa intre 8 grade la Miercurea Ciuc si 16 grade la Drobeta Turnu Severin si Craiova.

Vremea in Bucuresti
O zi frumoasa va fi si in Capitala. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, peste media climatologica cu 2...3 grade.

Vremea joi
Joi vremea va fi in continuare frumoasa, cu cer mai mult senin. Vantul ramane activ in regiunile estice, sud-estice si pe crestele montane, dar fara sa atinga viteze prea mari, iar in rest abia daca se va simti. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 16 grade in vestul Olteniei.

Vremea in Capitala
Soare din zori si pana la asfintit in Bucuresti. Dimineata va fi racoroasa minus 1...1 grad cu plus, dar la amiaza termometrele vor indica 12...14 grade.
11 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.