Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 10-11 martie 2014

Prognoza meteo 10-11 martie 2014

In timpul zilei de luni cerul va fi temporar noros pe arii restranse in regiunile de sud si sud-est, in special dimineata. Se vor semnala si precipitatii slabe sub forma de ploaie izolat si trecator sub forma de lapovita si ninsoare. La munte, izolat, vor fi precipitatii sub forma de ninsoare in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil. 

Vantul va prezenta intensificari ale vantului in majoritatea zonelor din tara, rafale de peste 50-60 km/h in Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei. La munte, vantul va bate cu putere, rafalele depasind 70-80 km/h. Temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 14 grade Celsius, iar cele minime intre -6 si 2 grade. 

In Bucuresti cerul va fi temporar noros si in cursul zilei trecator va ploua slab. Vantul va mai avea intensificari in prima parte a intervalului, apoi va deveni slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

Marti, vremea se va incalzi usor astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, cele mai ridicate valori fiind in regiunile nord-vestice, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade, usor mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul tarii, unde, mai ales in cursul zilei, izolat se vor semnala ploi slabe. Vantul va avea intensificari in estul teritoriului cu viteze ce mai pot depasi 50 km/h, si la munte unde, pe creste se mai pot depasi 70 km/h. In restul teritoriului vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate.
10 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.