Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 6-8 martie

Prognoza meteo 6-8 martie

Joi precipitatiile vor fi sub forma de ploaie pe arii extinse in regiunile extracarpatice si restrans in restul tarii. In sudul tarii, izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vor fi si unele intensificari ale vantului in sud-estul tarii, dar si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 15 grade Celsius in nord-vestul si centrul tarii. De asemenea, temperaturile se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Dimineata, izolat se va semnala si ceata. Vineri temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade la Suceava si 13-14 grade in Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Targu Mures. Cerul va fi acoperit de nori si se vor semnala precipitatii sub forma de ploi in  pe arii extinse in regiunile extracarpatice si local in restul tarii. Sambata vremea ramane inchisa si va ploua slab pe arii extinse in regiunile sudice si local in rest. Temperaturile maxime se vor situa intre 6-7 grade in sud-estul tarii si 15 grade in nord-vest. 

Vremea in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana
In regiunile intracarpatice tot vreme inchisa si cu ploi, in general slabe, pe arii restranse. Temperatura insa este ridicata, peste 10 grade in general, pana la 15 grade la Satu Mare, Baia Mare si Alba Iulia. La munte precipitatiile vor fi mixte iar vantul va avea intensificari.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, ploua de dimineata pana seara si izolat cantitatile de apa pot trece de 15-20 l/mp. Vantul bate moderat, din cand in cand cu intensificari in Muntenia. Si aici vremea este usor mai calda pentru aceasta data, maxime in general intre 10 si 13 grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea vreme este in acelasi ton: fara soare, cu ploi pe arii extinse si cu vant. La amiaza vor fi 12 grade la Tulcea si 10 la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova de asemenea ploua pe arii extinse, izolat cantitatile de apa pot trece de 15-20 l/mp. Este cea mai rece regiune a tarii fara insa sa fie mai rece decat ar trebui sa fie la data din calendar: maxime de 7 grade in partea nordica a regiunii si 10-11 grade in rest.

Vremea in Bucuresti
In capitala aspectul vremii va fi in continuare inchis si temporar va ploua. Ziua a inceput cu 5...6 grade, iar la pranz nu vor fi mai mult de 7 grade celsius.

Vremea la munte
La munte urmeaza o zi mohorata cu ploi slabe, temporare. In zona inalta aferenta Carpatilor Orientali si Meridionali se vor semnala precipitatii mixte neinsemnate cantitativ. Vantul va sufla cu putere. Temperaturile maximele nu difera foarte mult fata de ieri, astfel ca vor fi 6 grade la Stana de vale, 5 grade la Predeal, 3 grade la Sinaia si Paltinis, 2 grade Semenic si minus 2 grade sus pe Ceahlau. 

Vremea vineri
Maine vremea se mentine in general inchisa, dar calda in vestul, nord-vestul si centrul tarii. Va ploua pe arii extinse in regiunile extracarpatice si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade la Suceava si 13-14 grade in regiunile intracarpatice la Timisoara, Oradea, Cluj Napoca si Targu Mures 14.

Vremea in Bucuresti
In capitala, vremea va fi in continuare inchisa si temporar va ploua slab. Dimineata 5-6 grade dar cresterea diurna este foarte mica, 7-8 grade cel mult la amiaza.

Vremea sambata
Sambata tot vreme inchisa, iar din punct de vedere termic, usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica in vest, nord-vest si centru. Va ploua slab, pe arii extinse in regiunile sudice si local in rest. In zona montana precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6-7 grade in sud-est si 15 grade in regiunile nordvestice la Oradea, Baia Mare. Cu totul izolat, dimineata, in zonele joase de relief din sud vor fi conditii de ceata.

Vremea in Capitala
In Bucuresti tot vreme fara soare, in schimb trecator va ploua slab pe parcursul zilei. 4 grade dimineata si o maxima de 6...7 grade. 
6 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.