Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 4-6 martie 2014

Prognoza meteo 4-6 martie 2014

Marti vremea va ramane inchisa in cele mai multe regiuni din tara, insa temperaturile se vor situa peste mediile climatologice ale inceputului lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade celsius. In regiunile de sud si sud-vest a tarii va ploua temporar, iar pe arii restranse se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie si in restul regiunilor. In Muntenia si Oltenia cantitatea de precipitatii se va situa intre 15-20 l/mp iar izolat in unele regiuni le vor depasi. La munte precipitatiile vor fi mixte, cu unele intensificari ale vantului, care va fi regasit si in partea de sud a tarii. Dimineata exista si posibilitatea de ceata pe anumite areale restranse. 

Vremea in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana
In regiunile intracarpatice va fi o dupa-amiaza relativ calda de martie, cu maxime de 10...12 grade, mai scazute doar in depresiunile din estul Transilvaniei. Soarele este scump la vedere, dar ploile sunt pe arii restranse si slabe cantitativ. Vantul sufla mai tare prin sudul Banatului.

Vremea in Muntenia si in Oltenia
In sudul tarii, aceeasi vreme inchisa - ne-am obisnuit deja cu ea... Ploua temporar, iar vantul prezinta intensificari, cu viteze in jur de 40...45 km/h. In aceste conditii temperatura nu creste prea mult pana la amiaza, cand nu vor fi mai mult de 6 grade in Craiova, 7 grade in Pitesi si Buzau, 8 la Giurgiu si 9 la Braila si Calarasi. 

Vremea in Dobrogea
Vreme inchisa regasim si in Dobrogea. Temporar va ploua, iar vantul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificari. Cu toate acestea masa de aer este calda, astfel mercurul in termometre urca pana la 9 grade la Constanta si 11 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
In Moldova ploua local, iar mai ales dimineata pe arii restranse se va forma ceata. Asadar umezeala se mentine ridicata, iar temperatura nu trece de 10 grade la Galati, 6...7 grade in Bacau si Iasi, 4 la Piatra Neamt si 3 la Suceava.

Vremea in Capitala
Vreme mohorata si in capitala, cu ploi din cand in cand si vant. Incepem ziua cu aproximativ 5 grade, iar la amiaza nu putem spera la mai mult de 7....8 grade. 

Vremea la munte
La munte regimul termic se va situa in continuare peste cel normal la acesta data, dar aspectul vremii va fi in general inchis. Pe arii extinse precipitatiile vor fi mixte: ploi - la limita cu dealurile subcarpatice si ninsoari mai sus, la peste 1500 m. In Carpatii Meridionali cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare, in special pe crestele inalte. La amiaza vor fi 5 grade la Stana de Vale, 3 la Paltinis, 5 grade la Predeal si minus 1 grad pe Vf Toaca din Ceahlau.

Vremea miercuri
Maine, aceeasi vreme mohorata. Va ploua in regiunile sudice si estice, unde izolat se pot cumula cantitati de apa insemnate, iar in rest temporar si pe arii mai restranse. La munte, la altitudini de peste 1500 m precipitatiile vor fi mixte. Vantul este sprinten in Campia Romana, Podisul Dobrogei, dar si pe crestele montane. Temperaturile se mentin in continuare usor peste mediile climatologice, cu valori maxime intre 5 si 15 grade. Izolat se va semnala ceata.

Vremea in Capitala
Temporar va ploua si in Bucuresti maine, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 9 grade. 

Vremea joi
Joi, tot vreme inchisa. Va ploua pe arii relativ extinse in estul tarii, iar in rest - doar local si nu tot timpul. In zona montana inalta precipitatiile sunt in continuare mixte. Vantul va sufla slab, cand si cand moderat. Temperaturile maxime vor fi usor mai ridicate decat cele normale la aceasta data, vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade. In zonele joase, izolat se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti
In capitala, vremea va fi inchisa joi. Trecator va mai ploua slab, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade.
4 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.