Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 3-6 martie 2014

Prognoza meteo 3-6 martie 2014

In cea mai mare parte a tarii vremea va fi calda. In regiunile estice vor fi precipitatii sub forma de ploi slabe, iar in regiunile de munte vor fi precipitatii mixte. Temperaturile maxime se vor stia intre 4 grade in nordul Moldovei si 14 grade Celsius in nord-vestul tarii. 

Vremea in Transilvania si Maramures
In nordul Transilvaniei si in Maramures vom avea vreme calda pentru aceste moment al anului, cu maxime de pana la 13...14 grade. Norii vor fi numerosi, dar e posibil sa zarim si soarele pentru scurte momente. Vreme inchisa asteptam si in centrul Romaniei, dar sansele de ploaie sunt extrem de mici pe parcursul zilei. Temperaturile se mentin ridicate, indeosebi pe partea vestica, iar vantul mai are unele porniri doar pe crestele Carpatilor.

Vremea in Banat si Crisana
In tinuturile vestice se anunta cer innorat intrega zi si temperaturi peste mediile perioadei. Maximele ajung la 11...12 grade, iar dupa lasarea noptii revin ploile.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea si in Baragan innorarile persista si va picura din loc in loc. Vantul se va opri la moderat, iar temperaturile vor urca pana la 10...11 grade- valori mai ridicate decat ar fi normal in acesta perioada.

Vremea in  Muntenia si Oltenia
In sud-vestul tarii cerul va fi plin de nori, iar ploile isi vor face aparitia spre seara si dupa lasarea noptii si vor fi moderate cantitativ. Vantul nu va exagera, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri. Aceleasi conditii meteo si in tinuturile sudice: multi nori; vant cel mult moderat si ploi din loc in loc in cursul noptii. In nordul Munteniei va fi cer cu multi nori si ploi slabe pe parcursul zilei

Vremea in Moldova
Si mai sus, in Moldova sudica gasim multi nori si cateva ploi slabe pe parcursul zilei. Dupa pranz termometrele vor indica cel mult 7...8 grade Celsius. In jumatatea nordica a Moldovei cerul ramane acoperit de nori si va ploua, dar cantitatile de apa vor fi neinsemnate. In zona de munte sunt anuntate precipitatii mixte. Temperaturile, mai modeste decat in celelalte regiuni, se opresc la 5...6 grade.

Vremea in Capitala
Si in Bucuresti ramanem cu atmosfera mohorata, iar peste noapte va ploua slab. Maxima va ajunge la 9 grade Celsius; temperatura minima, mult mai ridicata decat ar fi normal in acest moment al anului, va fi de 5 grade Celsius.

Vremea la munte
Munte - La munte sunt anuntate precipitatii mixte in Carpatii Orientali si ploi in Muntii Banatului si pe suprafete restranse in Meridionali. Spre seara si dupa lasarea noptii precipitatiile se extind si vor cuprinde masivele sudice si vestice. Vantul ramane activ doar pe creste, iar temperaturile depasesc usor mediile perioadei.

Vremea marti
Vremea se va mentine in general inchisa, dar mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Vor fi ploi, in general moderate cantitativ, pe arii extinse in Oltenia si Muntenia, iar in restul tarii va ploua slab. In zona montana vor fi precipitatii mixte.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade, iar cele minime intre 0 si 7 grade. Pe areale restranse va fi ceata.

Vremea miercuri
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in majoritatea regiunilor, iar in zona montana izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 6 grade.

Vremea joi
Vremea va fi in general inchisa, dar se va mentine calda pentru aceasta perioada. Local si temporar va mai ploua, iar in zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 7 grade. Izolat va fi ceata.
3 martie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.