Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 27 februarie - 1 martie

Prognoza meteo 27 februarie - 1 martie

In acest interval temperaturile se vor afla in crestere, fiind peste mediile anuale, iar in regiunile de vest si nord-vest vremea va fi deosebit de calda. In partea de est si sud-est a tarii cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala fulguieli, valorile termice fiind apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil in resutl teritoriului, iar pe arii restranse din zonele joase se va semnala ceata. Temperaturile maxime se vor situa intre 3 grade in Delta Dunarii si Moldova si 16 grade in Banat. 

Vremea in Transilvania, Banat si Crisana
O zi frumoasa si calda in regiunile intracarpatice. Ceata matinala de pe vai se ridica si soarele va fi generos pe tot parcursul zilei. Norii de vreme buna se aduna la lasarea serii prin partea vestica. Temperatura creste cu 4...5 grade mai mult decat ieri, astfel incat la amiaza vor fi maxime de 16 grade la Timisoara, 13 la Oradea, 11 la Cluj Napoca si 8 grade la Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Vremea este in incalzire usoara si in sud. Ziua incepe cu cer mai mult noros, dar pana la amiaza, treptat va deveni variabil. Precipitatiile mai sunt posibile doar izolat, acum dimineata in Baragan si tot acum pe arii restranse va fi ceata. Maximele termice ajung la 14 grade in Oltenia, iar in estul Muteniei se opresc la 7...8.

Vremea in Dobrogea
Iarna se lasa mai greu dusa din zona Dobrogei. Cerul ramane acoperit de nori, in prima parte a zilei trecator ar putea sa mai cada cativa fulgi de nea, iar in aceste conditii, valorile termice vor fi normale pentru data din calendar. Maxime de 5 grade la Constanta si de 6 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Cateva grade in plus si in Moldova, dar regimul termic ramane in limite normale pentru sfarsitul lunii februarie: maxime intre 3 grade la Botosani si 7 la Focsani. Cerul ramane noros, iar in prima parte a zilei izolat vor mai fi conditii de ninsoare slaba.

Vremea in Bucuresti
In capitala cerul va fi innorat in prima parte a zilei, apoi va deveni treptat variabil. Temperatura minima va fi in jur de 0 grade, iar maxima - in jur de 8 grade. 

Vremea la munte
La munte, vremea se anunta frumoasa si calda pentru aceasta perioada, in special in Carpatii Occidentali si Meridionali. In timpul zilei cerul va fi variabil, dar dupa lasarea serii se va innora temporar in masivele din jumatatea vestica a tarii. La amiaza vor fi 0 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau, 6 grade la Predeal si Paltinis si 8 grade la Stana de Vale.

Vremea vineri
Ultima zi calendaristica de iarna va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si centrul tarii. Presiunea atmosferica este in scadere usoara, ceea ce insemna ca norii se vor aduna temporar in jumatatea vestica a tarii, unde mai ales dupa lasarea serii local va ploua. Nici in restul teritoriului nu prea e soare... Mai mult de atat: in est persista norii de tip stratiform si izolat va fi burnita. In primele ore ale zilei local se va semnala ceata in special in Moldova, Dobrogea si Muntenia. Vant, trecator in sudul Banatului si pe crestele montane. Maximele pornesc de la 5 grade in Bacau si ajung pana la 16 grade la Timisoara.

Vremea in Capitala
In Bucuresti, maine va fi vreme calda pentru aceasta data. Cerul va fi innorat cand si cand, dimineata vor fi conditii de ceata, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 10...12 grade.

Vremea sambata
Sambata, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru prima zi de martie. Astfel, la amiaza termometrele vor indica intre 5 grade in nordul Moldovei si 15...16 grade in dealurile Banatului si Crisanei. In estul si sudul tarii ziua se anunta in general inchisa... cu ceata la prima ora, si ploi slabe si burnita peste zi. In spatiul din interiorul arcului carpatic sunt si intervale cu soare si numai pe arii restranse va ploua slab.

Vremea in Capitala
Sambata, in Bucuresti cerul va avea innorari. Dimineata este posibila formarea cetii, iar dupa lasarea serii va ploua slab. La amiaza vom avea 9...10 grade.
27 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.