Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-28 februarie 2014

Prognoza meteo 26-28 februarie 2014

Miercuri temperaturile vor fi intr-o usoara crestere fata de ziua de ieri, iar in jumatatea de vest vremea se anunta frumoasa cu cer variabil. In partea de est vom avea parte de innorari iar local vor fi prezente precipitatii slabe sub forma de ninsoare. Se vor inregistra precipitatii slabe de ninsoare si in zonele de munte, in special in Carpatii Orientali. Temperaturile maxime de astazi vor fi cuprinse intre 0 si 2 grade Celsius in Moldova si Delta Dunarii si 13 grade Celsius in Banat. In vestul si sudul tarii dimineata se va semnala ceata pe arii restranse. 
 
Vremea in Transilvania, Banat si Maramures
In regiunile din interiorul arcului carpatic vremea se incalzeste fata de ieri si va deveni frumoasa. Cerul va fi in general variabil, vantul va sufla slab, iar pe arii restranse dimineata vor fi conditii de ceata. La amiaza vor fi maxime de 13 grade la Timisoara, 12 grade la Oradea, 11 grade la Baia Mare si Targu Mures si 8 grade la Brasov – peste mediile climatologice cu aproximativ 5 grade. Joi vremea se va incalzi, iar temperaturile maxime se vor situa intre 2 grade la Iasi si 15 grade Celsius la Timisoara. Totusi, in zonele de est ale tarii vor fi precipitatii slabe sub forma de burnita si fulguieli. Vineri vremea va fi deosebit de calda in centrul si vestul tarii, temperaturile maxime fiind cuprinse intre 5-6 grade in Moldova si Delta Dunarii si 15-16 grade Celsius in Banat si Crisana. Pe timpul serii in regiunile din vestul si sud-vestul tarii sunt posibile ploi slabe. 

Vremea in Muntenia si Oltenia
Dupa cateva zile mohorate, soarele este hotarat sa se arate in Oltenia si partea de vest a Munteiei unde se si incalzeste fata de ieri. In Baragan cerul ramane noros si mai sunt conditii de precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In aceste conditii si regimul termic este diferit: la Drobeta Turnu Severin cu soare generos se vor atinge 12 grade, in timp ce la Braila si Slobozia vor fi numai 4 grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, vremea se va mentine inchisa. Trecator vor mai fi precipitatii slabe burnita, ploaie, dar trecator si lapovita sau ninsoare. Vantul va fi slab cel mult moderat, iar in termometre se vor aduna doar 4 grade in Constanta si 3 la Tulcea.

Vremea in Moldova
Aceeasi vreme inchisa si in Moldova, dar mai rece, cu maxime usor peste limita de inghet, 1...2 grade, cel mult 3 grade in sud la Focsani si Galati. Cerul va fi noros si trecator se vor semnala precipitatii slabe predominant sub forma de ninsoare.

Vremea in Bucuresti
Si in Capitala vremea se incalzeste usor, astfel ca mercurul din termometre urca de la minus 1 grad in zori, pana in jurul valorii de 8 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros, asa ca sunt sanse sa zarim si soarele. 

Vremea la munte
La munte, valorile temperaturii mai cresc putin in comparatie cu zilele trecute, astfel ca din nou vom avea parte de o vreme mai calda decat ar fi normal, mai ales in Carpatii Occidentali si Meridionali, unde si cerul va fi variabil. In Orientali innorarile vor persista si pe arii restranse va mai fulgui. Vor fi 13 grade la Paltinis si Predeal, 1 grad la Sinaia, 5 la Stana de Vale si minus 3 grade Ceahlau Toaca. Pe vai si in depresiuni, izolat dimineata si noaptea va fi ceata. 


Vremea joi
Joi, vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel la amiaza termometrele vor indica intre 2 grade la Iasi si 15 grade la Timisoara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est, unde mai ales in prima parte a zilei, izolat vor mai fi conditii pentru precipitatii slabe – burnite sau fulguieli. Vantul nu da semene de agitatie pe nicaieri, astfel ceata ar putea sa-si faca aparitia mai ales dupa lasarea serii.

Vremea in Capitala
In Bucuresti soare printre nori, vant slab si o temperatura maxima de 8...10 grade. Seara si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea vineri
Vineri ultima zi calendaristic de iarna va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si centrul tarii. Presiunea atmosferica este in scadere usoara si treptata, ceea ce inseamna ca norii se vor aduna temporar, iar dupa caderea serii in vestul si sud-vestul tarii sunt posibile ploi slabe. Totodata vantul se intensifica trecator in sudul Banatului si pe crestele montane. De dimineata, local in sud si est si izolat in rest, va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5...6 grade in Moldova si Delta Dunarii si 15...16 grade in Banat si Crisana.

Vremea in Capitala
Si in Bucuresti este calda pentru aceasta data, cu o maxima termica in jurul a 10 grade. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineata, vor fi conditii de ceata. 
26 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.