Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 19-21 februarie 2014

Prognoza meteo 19-21 februarie 2014

Miercuri temperatura este intr-o continua crestere, vremea fiind calda pentru aceasta perioada, peste mediile climatologice. In regiunile intracarpatice, la deal si la munte vremea va fi deosebit de calda. Temperaturile vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si Oltenia si 19-20 de grade in Banat si in dealurile Crisanei si ale Olteniei. Cerul va ramane temporar noros in nord-vestul tarii, existand posibilitatea de a ploua izolat in aceasta regiune. Joi temperaturile se vor afla intr-o continua crestere, maximele situandu-se intre 7 grade in Suceava si 20 de grade in Lunca Dunarii. Vineri temperaturile vor fi in continuare calde pentru aceasta perioada, cu valori intre 7 grade la Suceava si 17 grade in Dealurile de Vest. 


Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intramontane primavara este in floare. Va fi deosebit de cald pentru data din calendar. Temperaturile amiezei pornesc de la 9...13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si ajung la 19...20 in Banat - la Timisoara si Resita - si in dealurile Crisanei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-vest, unde izolat este posibil sa ploua slab. In zonele joase de relief din Transilvania, local se va semnala ceata, pe alocuri persistenta si izolat asociata cu burnita. Vantul va sufla cu putere la munte si trecator in sudul Banatului.

Vremea in Muntenia, Oltenia si Dobrogea
In sudul tarii, miercuri va fi o zi placuta de primavara, cu mult soare si temperaturi de 19-20 de grade in zona deluroasa a Olteniei. La ses, unde in special dimineata local va fi ceata, maximele trec de 10 grade: vor fi 17...18 grade la Ramnicu Valcea si Drobeta Turnu Severin. Exceptie fac zonele in care ceata persista si unde temperatura se opreste la 4-5 grade. In Dobrogea azi va fi mai cald decat ieri, chiar daca vor fi si perioade cu cer noros. La amiaza vor fi 11 grade la Tulcea si 10 grade la Constanta. Dimineata mai poate fi ceata, izolat asociata cu burnita.

Vremea in Moldova
In Moldova, chiar daca soarele sta mai mult in spatele norilor si local este ceata, posibil insotita de burnita, temperatura are valori peste mediile climatice: 12 grade la amiaza la Suceava, 10 la Iasi si 8-9 in Bacau, Focsani si Galati. Dar acolo unde ceata persista peste zi, pot fi si 4-5 grade.

Vremea in Bucuresti
In Capitala in continuare va fi mai cald decat ar fi normal la acesta data. In conditii de ceata matinala si cer variabil, temperatura va urca de la 0-2 grade dimineata, pana in jur de 14 grade la amiaza... asadar inca o zi frumoasa, cu mult soare. 

Vremea la munte
La munte, in continuare vreme deosebit de calda pentru aceasta data: 15 grade la amiaza la Predeal, 14 grade la Patinis, 13 la Sinaia si 9 grade la Semenic. Cerul va fi in general variabil, cu innorari in special seara si noaptea in Carpatii Orientali si in zona Muntilor Apuseni, cand izolat si temporar va ploua slab. Pe vai si in depresiuni dimineata si noaptea va fi ceata, posibil persistenta.

Vremea joi
Joi valorile termice scad treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si local va ploua. In zona montana inalta din nordul Carpatilor Orientali, mai poate sa cada si cate un fulg, dar si lapovita. In restul regiunilor, maximele se mentin sau chiar mai cresc fata de astazi, astfel incat vremea va fi deosebit de calda, iar cerul - temporar noros. Maximele vor fi cuprinse intre 7 grade la Suceava si 20 de grade in Lunca Dunarii, la Giurgiu. In zonele joase, dimineata si seara, se poate semnala ceata.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, vremea va fi joi in continuare mult mai calda decat in mod normal in ultima decada a lunii februarie. Maxima va fi mai mare decat miercuri: 17-18 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare.

Vremea vineri
Vineri vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an, chiar deosebit de calda local in vestul si centrul tarii si in zona de munte. Cerul va avea innorari si pe arii restranse va burnita sau va ploua slab. Maximele, in scadere in regiunile extracarpatice, vor avea valori de la 7 grade la Suceava, pana la 17 grade in Dealurile de Vest. Izolat, in zonele joase, va fi ceata.

Vremea in Bucuresti
Si in Capitala vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru data de 21 februarie, desi valorile termice diurne vor scadea fata de joi. Cerul va fi mai mult noros si trecator va burnita. Vantul va sufla in general moderat, urmand sa scada in intensitate spre seara. 4 grade vor fi dimineata si in jur de 11 la amiaza. 19 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.