Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 19 februarie 2014

Prognoza meteo 19 februarie 2014

Temperaturile sunt intr-o usoara crestere, astfel ca vremea va fi calda in tara, iar in regiunile intracarpatice, la deal si la munte va fi deosebit de calda. Temperaturile se vor situa intre 4 grade in Moldova si 19-20 de grade in Banat si in dealurile Crisanei si ale Olteniei.

Vremea in Transilvania si in Banat
In regiunile intramontane primavara este in floare. Va fi deosebit de cald pentru data din calendar. Temperaturile amiezei pornesc de la 9-13 grade In depresiunile din estul Transilvaniei si ajung la 19-20 In Banat - la Timisoara si Resita - si In dealurile Crisanei.

Cerul va fi variabil, cu unele Innorari In nord-vest, unde izolat este posibil sa ploua slab. In zonele joase de relief din Transilvania, local se va semnala ceata, pe alocuri persistenta si izolat asociata cu burnita. Vantul va sufla cu putere la munte si trecator In sudul Banatului.

Vremea in Muntenia si in Oltenia
In sudul tarii urmeaza o zi placuta de primavara cu mult soare si temperaturi de 19-20 de grade In zona deluroasa a Olteniei. La ses, unde In special dimineata local va fi ceata, maximele trec de 10 grade: vor fi 17-18 grade la Ramnicu Valcea si Drobeta Turnu Severin.

Vremea in Dobrogea
Exceptie fac zonele in care ceata persista si unde temperatura se opreste la 4-5 grade. In Dobrogea azi va fi mai cald decat ieri, chiar daca vor fi si perioade cu cer noros. La amiaza vor fi 11 grade la Tulcea si 10 grade la Constanta. Dimineata mai poate fi ceata, izolat asociata cu burnita.

Vremea in Moldova
In Moldova, chiar daca soarele sta mai mult in spatele norilor si local este ceata, posibil insotita de burnita, temperatura are valori peste mediile climatice: 12 grade la amiaza la Suceava, 10 la Iasi si 8-9 in Bacau, Focsani si Galati. Dar acolo unde ceata persista peste zi, pot fi si 4-5 grade.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, in continuare va fi mai cald decat ar fi normal la acesta data, pana in jur de 14 grade la amiaza. 

19 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.