Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-20 februarie

Prognoza meteo 18-20 februarie

Vremea se va raci usor dar temperaturile vor ramane de primavara, peste mediile climatologice normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse din Transilvania si izolat in restul tarii va ploua slab. La munte vor fi si lapovite si ninsori slabe. Ceata asociata cu burnita poate aparea local in regiunile extracarpatice si izolate in restul tarii. Temperaturile maxime sunt mai scazute decat ieri, atingand 18 grade in sudul Banatului si in estul Olteniei. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vreme calda in regiunile intracarpatice, cu cer variabil si ploi slabe pe arii restranse in Transilvania si cu totul izolat in Banat, Crisana si Maramures. Maximele zilei trec de 10 grade, cu exceptia depresiunilor, si ajung la 13 grade la Resita si Alba Iulia.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, desi maximele mai scad, vremea ramane mai calda decat normal. Local se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita. La amiaza vor fi 18 grade la Drobeta Turnu Severin, 15 la Craiova, 12 la Giurgiu si Pitesti si 9 grade la Slobozia si Buzau.

Vremea in Dobrogea
Temperatura scade si in Dobrogea, dar cu maxime de 10 grade la Tulcea si 8 la Constanta vremea este tot mai cald decat ar trebui sa fie la aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si izolat poate ploua slab. Dimineata, din nou ceata.

Vremea in Moldova
In Moldova, local va fi ceata, posibil asociata cu burnita, dar pe parcursul zilei este loc si de soare. In prezenta soarelui, maximele vor fi mai ridicate decat ieri: 9 grade la Suceava si Bacau, 10 la Iasi si 8 la Focsani.

Vremea in Bucuresti
In capitala, desi in scadere usoara, valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice ale datei. Cerul va fi temporar noros, iar la inceputul zilei este posibila ceata. Dimineata, 2-3 grade, si la amiaza, in jur de 10. 

Vremea la munte
Desi temperatura aerului va fi in usoara scadere fata de ieri, vremea ramane mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab pe arii restranse, iar pe creste, trecator vor fi si lapovite sau ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele inalte, la peste 1800 de metri. La amiaza vor fi 6 grade la Paltinis, Predeal si Semenic si minus un grad pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau.

Vremea miercuri
Miercuri temperatura creste din nou, asa ca vremea va fi din nou calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de caldã in regiunile intracarpatice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, temporar acoperit in zonele joase din sud si est, unde mai ales dimineata si seara se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita. Ceata va fi si in celelalte regiuni, insa pe arii mai restranse. Maximele vor fi cuprinse intre 5 grade in zonele cu ceata persistenta din Moldova si 19...20 de grade in dealurile Banatului si ale Crisanei. 

Vremea in Capitala
Si in capitala maine vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Dimineata, 0-2 grade si la pranz, 11-12 grade. Cerul va fi temporar noros, cu ceata mai ales dimineata si seara. Vantul va sufla in general slab. 

Vremea joi
Joi, valorile termice vor marca o scadere in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult noros. Pe parcursul zilei va ploua slab in Crisana si Maramures si pe arii restranse in Banat, Transilvania si Moldova. In zona montana inalta din nordul Carpatilor Orientali trecator e posibil sa mai si ninga. In restul zonelor, maximele se mentin sau chiar mai cresc fata de miercuri, astfel incat vremea se mentine deosebit de calda, iar cerul va fi temporar noros. Maximele vor fi cuprinse intre 7 grade la Suceava si 20 de grade la Giurgiu. 

Vremea in Capitala
Joi, bucurestenii au parte de o zi calda, cu 17-18 grade la amiaza. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare.

18 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.