Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 12-14 februarie

Prognoza meteo 12-14 februarie

Vremea ramane calda in majoritatea tarii, iar in regiunile intracarpatice, precum si in zonele deluroase si montane aceasta va fi neobisnuit de calda pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime care se vor inregistra astazi sunt cuprinse intre 7 si 17 grade local in vestul si in centrul tarii. In regiunile vestice cerul va fi variabil cu innorari temporare, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla de la slab la moderat, existand unele intensificari la munte, in vestul tarii si izolat in celelalte zone. 


Vremea in Capitala
In Bucuresti, minus 1...0 grade dimineata si 10...11 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar in primele ore ale diminetii vor fi conditii de ceata.

Vremea in Transilvania si in Banat
Vremea va fi deosebit de calda in regiunile intracarpatice cu maxime peste 10 grade chiar si in depresiunile transilvane si cu 20 de grade in Banat la Resita. Vor fi unele innorari in regiunile vestice dar numai pe arii restranse va ploua slab.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, tot vreme calda dar cu maxime ceva mai mici: 15-16 grade in zonele deluroase si 13 grade la Drobeta Turnu Severin, 10-11 la Craiova, Alexandria si Giurgiu si 9 in Buzau. Numai izolat va ploua slab iar dimineata si seara in zonele joase va fi ceata.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, vreme in general frumoasa si calda cu 13 grade la amiaza la Tulcea si 15 la Constanta.

Vremea in Moldova
Moldova, are cele mai mici maxime din tara dar tot peste mediile climatologice vor fi: 7 grade la Suceava si Iasi, 5 in Bacau si Focsani unde foarte probabil va fi ceata si 10 la Galati. Pe parcursul zilei vor fi insa si aici perioade insorite.

Vremea la munte
La munte vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va prezenta innorari temporare si mai ales spre seara si noaptea va ploua slab, local in Carpatii Occidentali, vestul Carpatilor Meridionali si nordul Carpatilor Orientali si izolat in restul zonei. In timpul noptii, pe crestele montane cele mai inalte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare, indeosebi in zona inalta. Vor fi 15 grade la Paltinis si Sinaia, 16 la Predeal, 11 pe Ceahlau Toaca. 


Vremea Joi
Temperatura scade fata de ziua de azi, mai ales in jumatatea de nord-vest, valorile termice raman tot deasupra celor normale pentru a doua decada a lunii februarie in aproape toata tara. Cerul va fi variabil cu innorari temporare si va ploua slab, local in nordul si centrul tarii si izolat in celelalte regiuni. In zonele montane precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Maximele vor fi cuprinse in general intre 3 si 13 grade, putin mai mari pe litoral, 14 grade la Constanta. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, dimineata 1-3 grade si o maxima putin mai mica decat in ziua precedenta, in jur de 8 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si conditii ca trecator sa ploua slab.

Vremea vineri
Vineri, temperatura isi reia tendinta de crestere usoara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12 grade la Sibiu si in mai multe localitati din sud, poate si 13 grade in vestul Olteniei. Cerul va fi temporar noros si mai ales spre seara va ploua slab, local in vestul, nord-vestul si centrul tarii si izolat in rest. In zona de munte precipitatiile vor fi mixte. In zonele joase din sud si est, izolat, dimineata si seara vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti
In Bucuresti, tot cald pentru aceasta perioada. Dimineata, un pic mai rece, minus 1...0 grade dar maxima zilei castiga 1-2 grade fata de joi: 9-10 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si seara vor fi conditii de ceata.12 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.