Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 4 februarie 2014

Prognoza meteo 4 februarie 2014

Astazi vremea este rece in sudul, estul si partial in centrul tarii. Temperaturile maxime inregistrate se vor situa intre -5 si 5 grade Celsius. Temperatule mai ridicate se vor inregistra la deal si la munte si in nord-vestul tarii unde temperatura va ajunge pana la 8 - 10 grade.

Vremea in Transilvania si in Banat
Vreme frumoasa in regiunile de dincolo de munti. La amiaza temperatura ajunge la valori pozitive chiar si in Transilvania, unde dimineata va fi inca ger: 2-3 grade maximele la Brasov si Miercurea Ciuc. Valori mult mai mari la deal, la munte si in nord-vest: 7-8 grade la Resita, Satu Mare, Baia Mare si Bistrita. In Dealurile de Vest pot fi insa si 10 grade.

Vremea in Oltenia si Muntenia
Vreme asemanatoare si in sud, dar numai in dealurile din nordul Oleteniei si Munteniei. La ses, norii si ceata pot persista, iar izolat va fulgui. Maximele vor fi negative, sub mediile climatologice: minus 2, minus 3 grade la Craiova si Giurgiu, 0 grade la Calarasi.

Vremea in Dobrogea
Temperatura creste simtitor fata de ieri, dar chiar si asa va fi rece pentru data din calendar. In conditii de cer acoperit si usoare fulguieli, la amiaza vor fi 0 grade la Tulcea, 1 grad la Buzau si 3 grade cu plus la Constanta. In zonele joase de relief va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea in Moldova 
In continuare va fi rece pentru acesta perioada, dar temperaturile incep sa aproprie de normal. Soarele va fi mai prezent decat in zilele anterioare, dar dimineata, in zonele de ses, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. In aceste conditii, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 3 grade la Bacau si Focsani si 1 grad cu plus la Piatra Neamt si Galati.

Vremea in Capitala
Cerul va fi mai mult noros si temperatura urca, peste zi, pana la minus 2, poate minus 1 grad.4 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.