Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Situatia drumurilor din tara luni, 3 februarie 2014

Situatia drumurilor din tara luni, 3 februarie 2014

Luni dupa amiaza, 3 februarie 2014 , Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, anunta faptul ca traficul este intrerupt din cauza cantitatilor mari de zapada pe trei tronsoane de drumuri nationale din judetul Botosani: DN 24C Manoleasa – Radauti Prut; D.N. 29 Saveni – Manoleasa si D.N. 29A Hudesti – Radauti-Prut.

De asemenea, circulatia va fi restrictionata pe cinci tronsoane de drumuri nationale din cauza conditiilor de iarna dificile: DN 24D Varlezi – Cuca (judetul Galati), restrictie pentru autovehiculele de 3,5 tone; D.N. 29 Botosani – Saveni (judetul Botosani), restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone; D.N. 29A Dorohoi – Hudesti (judetul Botosani), restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone; DN 3 Ostrov – Baneasa (judetul Constanta), restrictie pentru autovehiculele de peste 3,5 tone; DN 7C, intre kilometrii 57 si 104 (in zona localitatii argesene Arefu), restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone.
Centrul Infotrafic a anuntat, de asemenea, ca pe tronsonul Autostrazii A2 Lehliu – Fetesti, pe sensul de circulatie Constanta – Bucuresti, se circula cu viteza de maximum 50 km/h, fiind instituita restrictie in acest sens.

De precizat ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile existente pe teritoriul Serbiei, autoritatile romane inca nu permit iesirea din tara a autovehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, prin punctele de trecere a frontierei din Jimbolia si Stamora Moravita (judetul Timis) si din Naidas (judetul Caras-Severin). In schimb, este permisa circulatia acestor autovehicule de transport marfa prin punctul de trecere a frontierei Portile de Fier I din judetul Mehedinti.

In ceea ce priveste traficul maritim, menţionam ca, din cauza vantului puternic, a fost luata masura inchiderii portului fluvial Moldova Veche din judetul Caras Severin. In afara acestei situatii, nu sunt inchise alte porturi maritime ori fluviale. De asemenea, nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulatia pe infrastructura feroviara şi nici aeroporturi inchise (cu exceptia aeroportului Suceava, a carui pista este inchisa pentru modernizare).

3 februarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.