Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori putine, temperaturi de minus 15-17 grade Celsius

Ninsori putine, temperaturi de minus 15-17 grade Celsius

Directorul ANM, Ion sandu a declarat ca ninsoarea din urmatoarele trei zile va fi in prezenta in cantitati nesemnificative, fapt pentru care nu va fi emis nici macar cod galben

Totusi, temperaturile vor scadea foarte mult, iar in Bucuresti se vor inregistra temperaturi de minus 15 - 17 grade Celsius. De asemenea, directorul ANM a specificat ca sambata si duminica intensitatea vantului va fi de aproximativ 45 - 50 km/ora si va incepe din sud-vestul tarii si se va deplasa spre sud. 

Pe timpul noptii temperaturile vor scadea pana la minus 15-17 grade Celsius, dupa care va creste pana la aproximativ minus 10 grade. De pe data de 4 februarie temperatura va scadea din nou si va ajunge la minus 15 - 20 grade.  
31 ianuarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.