Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Starea de alerta instituita in 3 judete

Starea de alerta instituita in 3 judete

Premierul Victor Ponta a aprobat instituirea starii de alerta pentru judetele Buzau, Braila si Vrancea. In aceste judete a fost instituit Codul Rosu de ninsoare si viscol in cursul zilei de duminica, valabila intre orele 15:00 - 21:00. Luni, in preajma orei 12:00 a fost convocat Comandamentul de Iarna la Guvern. 

Premierul s-a intalnit luni, in jurul orei 10:00, cu vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea si cu reprezentantii institutiilor implicate in operatiunile de deszapezire. De asemenea, acestia vor incerca sa gaseasca masurile adecvate care trebuie aplicate referitoare si la declararea starii de alerta in unele zone. 

Liviu Dragnea au declarat luni dimineata ca ii va propune premierului instituirea starii de alerta pentru judetele Vrancea, Buzau si Braila, care s-au aflat timp de sase ore sub cod rosu de viscol. 

"Starea de alerta ne va crea posibilitatea si cadrul legal pentru a dispune masurile necesare pentru a elimina efectele acestui dezastru, efectele acestei stari de forta majora" a adaugat Dragnea in cadrul comandamentului de iarna de la Guvern care a avut loc duminica seara. 

Judetele Vrancea, Braila si Buzau, care s-au aflat duminica intre orele 15:00 - 21:00 sub cod rosu de viscol vor ramane sub cod portocaliu pana luni la ora 17:00. 
27 ianuarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.