Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Scoli inchise luni si marti

Scoli inchise luni si marti

Unitatile de invatamant vor fi inchise luni si marti in 27 de judete, inclusiv municipiul Bucuresti, pentru care au fost emise cod portocaliu sau galben de ninsori si viscol, au anuntat membrii comandamentului de iarna reunit la Guvern.

Scolile vor fi inchise luni si marti in Capitala, potrivit unui centralizator al Ministerului Educatiei. De asemenea, nu se vor prezenta luni si marti la cursuri elevii din judetele Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea.
 
Si Universitatile din Bucuresti, Targoviste si Pitesti isi vor suspenda cursurile, scrie Agerpres.

"Am vorbit cu toti rectorii astfel incat sa dam posibilitatea studentilor care nu pot sa se prezinte la examene sa le sustina la o alta data", a precizat ministrul.

In ceea ce priveste Universitatea Politehnica din Bucuresti, acesta a spus ca avand in vedere ca multi dintre studenti stau in camin si distanta este foarte mica de universitate, cei mai multi nu vor intampina impedimente in a se prezenta la examene.

Universitatea din Bucuresti a precizat duminica prin intermediul unui comunicat remis AGERPRES, ca activitatea didactica va fi suspendata luni 27 ianuarie.

"Ca urmare a conditiilor meteo nevaforabile, conducerea Universitatii din Bucuresti a hotarat suspendarea activitatii didactice (cursuri, examene) in ziua de luni, 27 ianuarie. Examenele si cursurile stabilite pentru aceasta data vor fi reprogramate de comun acord intre cadrele didactice si studenti", se arata in comunicatul de presa.

MEN precizeaza ca, in conformitate cu reglementarile in vigoare, hotararea de intrerupere temporara a activitatii este exclusiv la latitudinea conducerilor institutiilor de invatamant superior, in virtutea autonomiei universitare.
26 ianuarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.