Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru intervalul 24-26 ianuarie 2014

Prognoza meteo pentru intervalul 24-26 ianuarie 2014

Iarna incepe sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei in perioada 24 - 26 ianuarie, inregistrandu-se toate fenomenele specifice acestui anotimp. Pentru aceasta perioada se anunta ninsori puternice si viscol, iar temperaturile vor scadea cu aproximativ 10 grade fata de temperaturile inregistrate pana in aceasta perioada.   
 
Vremea vineri
 
Vremea continua sa se raceasca in regiunile extracarpatice, in timp ce in cele intracarpatice regimul termic va fi caracterizat de valori usor peste cele caracteristice perioadei. In plus, vor fi precipitatii pe arii extinse. In regiunile intracarpatice ziua vor predomina ploile, iar noaptea vor fi mai ales lapovite si ninsori. In restul teritoriului va ninge, mai abundent in Oltenia, local in Muntenia si zona Muntilor Banatului si a Carpatilor Meridionali, si doar la inceputul intervalului vor mai fi precipitatii mixte in Lunca Dunarii. Izolat se va depune polei. Vantul va sufla cu putere in jumatatea de sud a tarii si local in centru si zona de munte, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime nu vor depasi -13 grade in nordul Moldovei, iar in Dealurile de Vest vor urca pana la 7...8 grade.
 
Vremea in Bucuresti
 
Se va raci si temporar va ninge, mai consistent dupa-amiaza si noaptea, cand si vantul se va intensifica, viscolind zapada. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -3 grade.
 
Vremea sambata
 
Va ninge, mai abundent in regiunile sudice si zona de munte aferenta, iar in Banat, Crisana si sudul Dobrogei, mai ales in prima parte a zilei, vor mai fi precipitatii mixte si, izolat, conditii de polei. Vantul va continua sa sufle cu putere in sudul, sud-estul si, local, in centrul tarii, precum si la munte, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime nu vor depasi -13 grade in nordul Moldovei si vor atinge cel mult 2...3 grade in Banat, Crisana si sudul litoralului si, in plus, in conditiile de vant intens, temperatura real resimtita va fi cu mult mai scazuta.
 
Vremea in Bucuresti
 
Ninge si vantul sufla cu putere, adica va fi viscol. In plus, termometrele nu vor arata mai mult de -7....-5 grade, iar in conditiile intensificarilor sustinute ale vantului, temperatura real resimtita poate fi cu pana la 10 grade mai coborata.
 
Vremea Duminica
 
Va ninge, insa tot mai slab cantitativ, in nord-vestul, vestul, sudul si sud-estul tarii si izolat in rest. Vantul se mai domoleste prin unele zone din tara, dar ramane totusi destul de nervos in partea de sud-est viscolind in continuare zapada. Temperaturile maxime vor pleca de la -11 grade in Moldova si se opresc la cel mult 2 grade in Transilvania.
 
Vremea in Bucuresti
 
Mai ales in prima parte a zilei de duminica, va mai ninge, dar in diminuare cantitativ. Vantul ramane insa destul de agitat, spulberand zapada si abia noaptea se mai domoleste. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, cat ar trebui de fapt sa inregistreze termometrele in aceasta perioada a anului noaptea.
 
24 ianuarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.