Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 13-14 ianuarie 2014

Prognoza meteo pentru 13-14 ianuarie 2014

Inceputul de saptamana vine cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, cu posibilitatea de ceata in zonele joase si precipitatii putine, in zona montana.

Vremea luni

Desi in scadere usoara fata de intervalul precedent, valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele specifice acestei perioade din an in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in nordul tarii, unde izolat va ninge slab, mai ales la munte.

Vantul va avea intensificari in zona montana, unde la rafala, ziua, se vor depasi 70-80 km/h, dar trecator si la cote mai reduse si in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, mai ridicate, spre 13 grade in Oltenia, iar cele minime vor avea valori de la -13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 3 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea pe arii restranse se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura.

Vremea in Bucuresti

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, desi valorile termice vor scadea usor fata de intervalul precedent. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de -3...-2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea marti

In tara, valorile termice vor fi mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte. In cursul zilei cerul va fi variabil, apoi nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice si nord-vestice. Va fi ceata, posibil asociata cu burnita, mai ales noaptea, local in zonele joase din sudul si din estul teritoriului si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar si in sudul Banatului si al Crisanei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -14 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 5...6 grade in Dealurile de Vest.

 
13 ianuarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.