Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 6-7 ianuarie 2014

Prognoza meteo pentru 6-7 ianuarie 2014

Saptamana incepe cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada a anului, iar posibilitatile de precipitatii sunt reduse, doar la munte, la altitudini mari fiind sanse de precipitatii mixte.

Vremea luni, 6 ianuarie 2014

Luni, vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, mai ales in vest, la deal si la munte. Maximele termice vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar minimele intre -9 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in Dealurile de Vest.

In zonele joase din sudul si din estul tarii cerul va fi mai mult noros si in special dimineata si noaptea se va semnala ceata, trecator asociata cu burnita. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare, iar ceata va fi izolat dimineata si local noaptea. Va mai ploua slab, pe arii restranse in Maramures, in nordul Crisanei si al Transilvaniei, iar in Carpatii Orientali, la altitudini mari vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in Bucuresti

Cerul va avea innorari si mai ales dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3...5 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.

Vremea marti, 7 ianuarie 2014

Vremea ramane calda pentru aceasta perioada, mai ales la deal si la munte unde cerul va fi variabil. In zonele joase cerul va fi mai mult noros si mai ales dimineata si noaptea local se va semnala ceata, asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 13 grade, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade in depresiuni, pana la 7 grade in Dealurile de Vest.
6 ianuarie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.