Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / De sarbatori am lansat Revista Meteo.ro!

De sarbatori am lansat Revista Meteo.ro!

Pentru a veni in sprijinul cititorilor nostri, am lansat, inaintea sarbatorilor de iarna, Revista Meteo.ro, un produs care sa va faca vacanta de iarna mai frumoasa. 

Revista, care va avea o aparitie trimestriala, vine in acest numar cu informatii utile despre vremea din perioada decembrie 2013 - februarie 2014, propuneri de destinatii de vacanta, prezentand partiile de schi din tara, dar si catev destinatii din Austria, Franta si Italia, sfaturi practice despre cum sa faci economii la facturile pentru gaz, energie electrica si termica, dar si curiozitati despre fenomenele meteorologice, un interviu cu Florin Barhalescu, directorul Icar Tours Iasi si unul dintre cei mai important oameni din trismul romanesc, plus alte sfaturi si idei de a trece cu bine peste anotimpul rece.

De asemenea, in paginile revistei veti gasi si propuneri pentru meniurile de Craciun si Revelion, propuneri culinare care va pot face sarbatorile mai frumaose.

Prin Revista Meteo.ro nu doar va uram „Sarbatori fericite!”, ci incercam sa vi le facem mai frumoase!
 
21 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.