Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea si grosimea stratului de zapada in Bucegi si Fagaras, 20-23 decembrie 2013

Vremea si grosimea stratului de zapada in Bucegi si Fagaras, 20-23 decembrie 2013

Vineri, 20 decembrie 2013, vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab la moderat

La inaltimi de peste 1.800 de metri temperaturile minime se incadreaza intre -6 ... -2 grade Celsius, iar maximele intre -2 ... 4 grade Celsius. La altitudini sub 1.800 metri minimele se incadreaza intre  -4 ... -1 grade Celsius, iar maximele intre 4 ... 9 grade Celsius.

Stabilitatea si evolutia stratului de zapada
 
Stratul de zapada masoara: 58 cm la Balea Lac, 13 cm la Fundata, 13 cm la Sinaia, 7 cm la Predeal si este discontinuu la Vf.Omu. In zonele adapostite si pe vai sunt depozite mai  insemnate de zapada. 

Zapada va continua sa se topeasca in intreaga zona montana. Zapada umeda de la suprafata, rezultata din topire, va ingheta in cursul noptii, formand cruste subtiri de inghet. 

Pe anumite pante suficient de inclinate din masivul Fagaras se pot declansa avalanse mici de topire de suprafata sau curgeri superficiale sub influenta insolatiei. 

In masivul Bucegi stratul de zapada va deveni discontinuu. 
 
Prognoza vremii in intervalul 20 decembrie 2013 ora 20 – 23 decembrie 2013 ora 20: Vremea va fi in general frumoasa si relativ calda; la orele amiezii vor fi temperaturi usor pozitive. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari trecatoare in zonele de creasta. 

Zapada va continua sa se topeasca in intreaga zona montana. 

20 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.