Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Situatia drumurilor din tara, joi, 19 decembrie 2013

Situatia drumurilor din tara, joi, 19 decembrie 2013

Pe mai multe drumuri nationale din tara traficul se desfasoara cu dificultate joi, 19 decembrie 2013. Ceata reduce vizibilitatea chiar sub 50 de metri in mai multe judete din Centrul, Sudul si Estul tarii. Codul galben emis de ANM vizeaza 28 de judete, unde vizibilitatea este foarte redusa.

Joi, inca de dimineata, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Tulcea, Ialomita, Calarasi, Prahova, Bacau, Iasi, Galati, Gorj, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Suceava, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

De asemenea si pe autostrazile A1, A2, si A3 ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri iar pe alocuri chiar si sub 50 de metri.

Politistii sfatuiesc soferii ca inaintea inceperii deplasarii sa se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmeaza sa il parcurga si situatia meteorologica prognozata. In timpul deplasarii, cei de la volan trebuie sa manifeste prudenta sporita, sa reduca viteza de deplasare in zonele cu carosabil alunecos, vizibilitate redusa, precum si in apropierea trecerilor pentru pietoni.

De asemenea, este necesar sa pastreze in mers o distanta suficient de mare fata de vehiculele dinainte, pentru a putea opri in conditii de siguranta, sa nu franeze sau sa vireze brusc si sa utilizeze, cu precadere, frana de motor.

Din cauza cetii dense, au fost inchise si porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia.

19 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.