Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteo.ro lanseaza catalogul online cazare.meteo.ro!

Meteo.ro lanseaza catalogul online cazare.meteo.ro!

In pragul sarbatorilor de iarna, Meteo.ro vine cu o surpriza pentru voi – lansarea platformei cazare.meteo.ro.

Cazare.meteo.ro este un catalog online dedicat persoanelor care cauta servicii turistice, fiind un produs premium oferit de website-ul Meteo.ro, dezvoltat si sustinut de catre Arhipelago Interactive.

Cazare.meteo.ro este un instrument menit sa vina in ajutorul pasionatilor de calatorii, celor care doresc sa isi planuiasca singuri vacanta si pot gasi prin intermediul acestei platforme toate informatiile necesare.

Informatiile din catalog vor fi actualizate permanent, astfel incat, in orice moment te pregatesti de vacanta, sa ai la indemana o baza de date cu firmele de care ai nevoie, grupate in 6 sectiuni: hoteluri, pensiuni, agentii de turism, rent-a-car, companii aeriene si organizatii.

Fie ca iti planifici singur vacanta si esti in cautarea unui loc de cazare, fie esti in cautarea unei agentii care sa iti ofere cele mai bune solutii sau esti interesat de alte servicii din domeniul turismului, cazare.meteo.ro este catalogul de care ai nevoie.

Considerati ca puteti oferi clientilor solutiile de care au nevoie pentru o vacanta asa cum si-o doresc?

Inscrieti-va in Catalogul Cazare.meteo.ro.

Impreuna putem sa transformam acest proiect intr-un important punct de sprijin si informare pentru intreaga comunitate dedicata turismului!
16 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.