Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 16-17 decembrie 2013

Prognoza meteo pentru 16-17 decembrie 2013

Inceputul saptamanii vine cu temperaturi normale pentru aceasta perioada, dar cu slabe sanse de precipitatii. In schimb, vantul va sufla slab si moderat si vor fi conditii ce favorizeaza ceata.

Vremea luni

Luni, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse in centrul si in estul tarii vor fi precipitatii mixte care pot favoriza formarea de polei. Mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, local in regiunile centrale, sud-vestice si  izolat in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni, spre -12 grade.

Bucuresti

Vremea va fi normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade.

Vremea marti

La deal si la munte, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data, dar in rest vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil, iar in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea local va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade, mai coborate in zonele cu ceata persistenta, dar si usor mai ridicate in zonele deluroase.
 
Temperaturile minime se vor situa intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni spre -14 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

 
16 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.